Η Exalco βρέθηκε για άλλη μια χρονιά στην έκθεση XENIA, στο κορυφαίο εμπορικό forum της τουριστικής βιομηχανίας, που πραγματοποιήθηκε 25-27 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.

Στο τριήμερο event φιλοξένησε στο περίπτερό της ξενοδόχους, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, με στόχο να εμπνεύσει με ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις υψηλής αισθητικής ειδικές για ξενοδοχεία, μετατρέποντας το όραμά τους σε ένα συναρπαστικό concept φιλοξενίας.

, Η EXALCO ΣΤΗΝ XENIA 2023: Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της  με τον ξενοδοχειακό κλάδο., ktisma & aluminio

Σε ένα μίνιμαλ και φιλόξενο περιβάλλον, στο εντυπωσιακό περίπτερο της EXALCO, παρουσιάστηκαν τα πιο πρωτοποριακά θερμομονωτικά συστήματα της εταιρείας, ιδανικά για μεγάλα ανοίγματα και ιδιαίτερα κατασκευαστικά concept, που αποτελούν την επιτομή του σύγχρονου design τόσο για νέες κατασκευές, όσο και για περιπτώσεις ανακαίνισης ή ενεργειακής αναβάθμισης ξενοδοχείων.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες γνώρισαν από κοντά τη νέα minimal σειρά συρόμενων συστημάτων SPACE σε 3 τυπολογίες, συγκεκριμένα την Space Invisible, την Space Inside Out και την Space Replace, τα συρόμενα Albio 256 Thea και Albio 235, το ανοιγόμενο σύστημα με κρυφό φύλλο Albio 127C και τις ξενοδοχειακές πόρτες Hotelia Doors σε πρωτότυπα σχέδια, χρώματα και κρυφούς φωτισμούς.

Τα βλέμματα τράβηξαν το εντυπωσιακό Exalco Cladding system σε απομίμηση ξύλου, που “έντυσε” τη μία πλευρά του stand, οι σταθερές πέργκολες σε διάφορα σχέδια και η βιοκλιματική πέργκολα με ίσιο προφίλ και led φωτισμό, καθώς και το διαχωριστικό ξενοδοχειακών δωματίων και η επιδαπέδια βάση καγκέλου, που συμπλήρωσαν τη λίστα των εκθεμάτων.

, Η EXALCO ΣΤΗΝ XENIA 2023: Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της  με τον ξενοδοχειακό κλάδο., ktisma & aluminio

Υποδεχόμενη φιλόξενα πλήθος επισκεπτών, η EXALCO ολοκλήρωσε την επιτυχημένη παρουσία της στην XENIA 2023 και ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά.

EXALCO @XENIA
BE OUR GUEST