Στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε η Exalco ως μεγάλος χορηγός.

Πρόκειται για τον 1ο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Θεσσαλίας Tour of Thessaly Exalco, που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, υπό την εποπτεία της Βαλκανικής Ποδηλατικής Ένωσης (BCU).

Η Exalco αρωγός σε κάθε αθλητικό γεγονός της Θεσσαλίας με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε το αίτημα της χορηγίας και βρέθηκε κοντά στη μεγάλη προσπάθεια των διεθνών αθλητών.

Ο ποδηλατικός γύρος ξεκίνησε την Παρασκευή 25/8 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 27/8. Στο 3ημέρο αθλητικό γεγονός συμμετείχαν συνολικά 14 ομάδες από τα Βαλκάνια με 130 αθλητές που διένυσαν 7 διαδρομές συνολικού μήκους 565 χιλιομέτρων, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας, ξεκινώντας από τα Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Καρδίτσα, Λίμνη Πλαστήρα, Βόλο και με τερματισμό τη Λάρισα.

Στον ποδηλατικό αγώνα συμμετείχε και η ομάδα της Exalco. Πρόκειται για μια ομάδα από 5 επίλεκτους αθλητές που διαπρέπουν στο αγώνισμα της ποδηλασίας.

, Η EXALCO μεγάλος χορηγός στον 1ο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Θεσσαλίας-Tour of Thessaly Exalco, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Νικητής για τους άνδρες Elite/U23 ήταν ο Έλληνας Νικηφόρος Αρβανίτου και νικήτριες οι Ρουμάνες Manuela Muresan και η Alexandra Cioclu στην κατηγορία Elite/U23 και women junior αντίστοιχα.

Κοντά τους βρέθηκε ο κος Τσιάρας Θάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Exalco, για να τους απονείμει τα μετάλλια και τα νικηφόρα τρόπαια του αγώνα, ενώ την πλακέτα για την χορηγία και την αναμνηστική ποδηλατική μπλούζα παρέλαβε η κα Καντώνια Εύη, Υπεύθυνη Διαφήμισης του Ομίλου Βιοκαρπέτ, σε εκδήλωση που έγινε πριν την έναρξη των αγώνων.

Η Exalco συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στον 1ο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Θεσσαλίας Tour of Thessaly Exalco και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την άψογη διοργάνωση και υπόσχεται ότι θα είναι πάντα δίπλα στις ενέργειες της Περιφέρειας που κύριο σκοπό έχουν εκτός από το «ευ αγωνίζεσθαι», την προβολή και την ανάπτυξη των πόλεων της.

, Η EXALCO μεγάλος χορηγός στον 1ο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Θεσσαλίας-Tour of Thessaly Exalco, Κτίσμα & Αλουμίνιο