Φέτος η Europa ήταν χορηγός στην ετήσια Ημερίδα – Γενική Συνέλευση της Ένωσης Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου Πειραιά (ΕΝΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ). Η εκδήλωση με τίτλο «Προετοιμάζουμε το μέλλον μας: Εξελίξεις & προκλήσεις στον κλάδο δομικών κατασκευών αλουμινίου & σιδήρου» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 στο Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10).

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Διευθυντής Πωλήσεων της Europa, κος Ανέστης Τάρλας, παρέθεσε χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους κατασκευαστές. Επίσης η υπεύθυνη του προγράμματος EUROPA THE LAB κα Γιώτα Σιγανού, επί τη ευκαιρία της εκδήλωσης, και παρουσία του κου Θεόφιλου Παγιάτη, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα εκπαίδευσης και την εξαιρετική επιτυχία που έχει σημειώσει με τους 4 κύκλους σπουδών που έχουν ολοκληρωθεί. Το πρόγραμμα ήδη βρίσκεται στον Ε’ Κύκλο του και έχει ανοίξει τις πύλες του για τους κατασκευαστές της Επαρχίας.

Η Europa χαιρετίζει και υποστηρίζει τις δραστηριότητες των φορέων του κλάδου καθώς αυτές ενισχύουν τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του σε πολλαπλά επίπεδα.