Η Europa στήριξε ως χορηγός στη νέα σειρά ημερίδων DOMa Diaries που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Μαρτίου, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.

Η νέα σειρά ημερίδων DOMa Diaries στοχεύει στην απεικόνιση του μέλλοντος της ελληνικής πόλης. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εκδήλωσης, δέκα καταξιωμένοι αρχιτέκτονες παρουσίασαν ένα έργο τους που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

, Η EUROPA στηρίζει την σειρά Ημερίδων DOMa DIARIES, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Πιο συγκεκριμένα τα γραφεία που παρουσίασαν τα έργα τους ήταν τα 314 Architecture Studio, AETER Architects, Biris-Tsiraki Architects, Buerger Katsota Architects, DECA Architecture, Dimitris Thomopoulos Architects, Divercity Architects, en-route-architecture—, H. Pangalou & Associates, and Neiheiser Argyros.

Μεγάλος αριθμός αρχιτεκτόνων έδωσε το παρών και παρέμεινε καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Ακολούθησε δείπνο μεταξύ των αρχιτεκτόνων και των χορηγών όπου συμμετείχε ο κος Βαγγέλης Σωτηρίου, Αρχιτέκτων και Υπεύθυνος του Τμήματος Έργων της Europa.

Εντός των θεματικών της εκδήλωσης βρέθηκαν οι μορφολογικές αναζητήσεις των κτιρίων, η σύνδεση με την ιστορία, τόσο των κτιρίων όσο και του τόπου, η σύνδεση με τους υπαίθριους χώρους, και η λιτή αρχιτεκτονική της δεκαετίας του ’60.

Η επόμενη ημερίδα της σειράς DOMa Diaries θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη.

, Η EUROPA στηρίζει την σειρά Ημερίδων DOMa DIARIES, Κτίσμα & Αλουμίνιο