Η Europa από την πρώτη στιγμή στήριξε το εγχείρημα της αναγέννησης της ομάδας της ΠΑΕ ΟΦΗ, μέσω της ανάληψης της μεγάλης χορηγίας της Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ (Κ15, Κ17, Κ19).

Στη λαμπερή πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Black Flame Rising”, που πραγματοποιήθηκε στα Village Cinemas του Mall Athens στις 8 Μαίου, παρευρέθηκαν η κα Ανούς Τζιρακιάν, Αντιπρόεδρος & CEO της Europa και η κα Τζοβάννα Παλυβού, Public Relations & Health Dpt. Director της Europa.

Η διοίκηση της Europa συνεχάρη τα στελέχη της ομάδας για αυτό το εγχείρημα και δήλωσε για ακόμη μια φορά πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους, ως αρωγός, για να προαχθεί ο αθλητισμός, οι αξίες του ευ αγωνίζεσθαι αλλά και της προσφοράς.

, Η Europa παρούσα στην πρεμιέρα του “Black Flame Rising” της ΠΑΕ ΟΦΗ, ktisma & aluminio

Το “Black Flame Rising” είναι μια αθλητική σειρά ντοκιμαντέρ, πέντε επεισοδίων, στο COSMOTE TV Sport 2 HD, που παρακολουθεί την αγωνιώδη προσπάθεια μιας συντροφιάς βετεράνων ποδοσφαιριστών να αναγεννήσουν την ομάδα που τους ανέδειξε: τον ΟΦΗ.

Η χορηγία της Europa στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΟΦΗ αποτελεί μια μόνο δράση από ένα σύνολο αντίστοιχων δράσεων στήριξης αθλητικών σωματείων ανά την Ελλάδα, ιδιαιτέρως στην περιφέρεια, με στόχο την έμπρακτη ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών.

Στη φωτογραφία οι κ.κ. Μηνάς Λυσάνδρου, Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ανούς Τζιρακιάν, Αντιπρόεδρος και CEO της Europa, Μιχάλης Μπούσης Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, η Τζοβάννα Παλυβού, Public Relations & Health Dpt. Director της Europa, και Ηλίας Πουρσανίδης, Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ.