Η EUROPA, για τρίτη συνεχή χρονιά συμμετέχει στην έκθεση XENIA 2019, που διεξάγεται στο Metropolitan EXPO από το Σάββατο 23/11 έως και την Δευτέρα 25/11. Η έκθεση αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ξενοδόχων και των επαγγελματιών του κλάδου φιλοξενίας, αποτελώντας το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς. Το περίπτερο της EUROPA θα βρίσκεται στο Hall No2, stand Νο D14-E16.

Το στήσιμο του περιπτέρου παραπέμπει σε χώρους ξενοδοχείων και θα προβάλει τα ανοιγόμενα συστήματα ανώτερης θερμομόνωσης EOS 60 Hybrid και EUROPA Hybrid A40 HS (τυπολογία κρυφού φύλλου), το συρόμενο σύστημα ανώτερης θερμομόνωσης ESS 47 Hybrid σε τυπολογία φιλητού με δύο σταθερά πλαϊνά, το νέο σύστημα ESS 34 Hybrid (τυπολογία συρόμενο με σταθερό), το σύστημα EUROPA Pergola και το σύστημα γυάλινων κάγκελων EUROPA Glass Railings. Τέλος αναφορικά με τους εσωτερικούς χώρους ξενοδοχείων θα παρουσιαστεί το σύστημα ομοεπίπεδης πόρτας δωματίου EUROPA 8500 Thermo.

Στην έκθεση για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί το σύστημα EOS 90 PH Hybrid. Το νέο σύστημα της EUROPA, έχει επιτύχει τους καλύτερους συντελεστές στα test δοκιμών του Passive House Institute, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση διεθνώς, ξεπερνώντας όλα τα αντίστοιχα συστήματα, σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας νέας εποχής στα παθητικά κτίρια, συμβάλλοντας στον μέγιστο βαθμό στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η ομάδα της EUROPA θα είναι εκεί για να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο αναφορικά με τις λεπτομέρειες των συστημάτων, τις υπηρεσίες και τα ποιοτικά δεδομένα της EUROPA. Οι μηχανικοί του τμήματος Έργων θα μπορέσουν να συνδέσουν οποιοδήποτε έργο με τα συστήματα της εταιρίας, προτείνοντας λύσεις που θα καλύπτουν τις πολυποίκιλες ανάγκες κάθε νέας, αλλά και παλαιότερης, μονάδας.

Η είσοδος στην έκθεση γίνεται με επίδειξη της ειδικής πρόσκλησης στην είσοδο ή κατόπιν εγγραφής στην είσοδο με επίδειξη της επαγγελματικής κάρτας σας. Υπάρχει διαθέσιμος περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων από την EUROPA. Εφόσον ενδιαφέρεστε να λάβετε πρόσκληση παρακαλούμε στείλτε αίτημα στο info@profil.gr όπου θα αναγράφεται το e-mail που επιθυμείτε να λάβετε ηλεκτρονική πρόσκληση, ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22624 40000. Κάθε πρόσκληση αφορά δύο άτομα.

Λίγα λόγια για την έκθεση:
Η έκθεση αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον τόσο του ξενοδοχειακού κλάδου, της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού, όσο και των μεγάλων αρχιτεκτονικών γραφείων που θέλουν να παραμένουν ενήμερα για τις εξελίξεις και τα προϊόντα των προμηθευτών.

Σημαντικές και στοχευμένες εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της έκθεσης θα κεντρίσουν περαιτέρω την προσοχή των μηχανικών και των επαγγελματιών. Πιο συγκεκριμένα διοργανώνονται οι κάτωθι:
Xenia Digi Hotel 2019
Hotel Megatrends 2019
Hotel Megatrends / Talks
3ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας

Η EUROPA παραμένει ενεργά στο επίκεντρο των εξελίξεων του ξενοδοχειακού και του αρχιτεκτονικού κλάδου.