Η EUROPA στηρίζει το 14ο Συνέδριο με τίτλο “ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ 2019”, ως Μεγάλος Χορηγός. Το συνέδριο διενεργείται στις 1-3 Νοεμβρίου 2019, στο Ζάππειο Μέγαρο. Το περίπτερο της EUROPA θα βρίσκεται στην αντίστοιχη αίθουσα των χορηγών του συνεδρίου (Αίθουσα 3). Το εξειδικευμένο προσωπικό της EUROPA θα παρευρίσκεται με σκοπό την ενημέρωση του κάθε επισκέπτη, κατασκευαστή ή αρχιτέκτονα, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της EUROPA.

Το συνέδριο πραγματοποιείται σε μία νέα πιο ελπιδοφόρα περίοδο για την αγορά, που οι επαγγελματίες του χώρου αναζητούν τα εργαλεία και τις γνώσεις για να πάνε στο μέλλον. Μέσα από τις εργασίες του το συνέδριο επιδιώκει:
να ορίσει και να επιδιώξει θεσμικές αλλαγές που θα βάλουν νέα πρότυπα στην αγορά
να απελευθερώσει την αγορά δημιουργώντας νέες ευκαιρίες
να αναδείξει την αξία των ποιοτικών αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου και των ανθρώπων που τις δημιουργούν
να προβάλει τα μεγάλα θέματα του κλάδου, που είναι η αειφορία, η ποιότητα ζωής, η ασφάλεια, η λειτουργικότητα
να συμβάλει στην αυτοβελτίωση των συνέδρων.

Ως ειδικός χορηγός της Ενότητας 1: “Ανθρώπινο περιβάλλον & αρχιτεκτονική. Εξελίξεις, ανάγκες, παρεμβάσεις”, o εκπρόσωπος της EUROPA και προϊστάμενος του τμήματος Έργων κος Νίκος Μαργαρίτης, θα προσεγγίσει το ζήτημα των σύγχρονων προκλήσεων για την ελληνική βιομηχανία αλουμινίου. Η ενότητα πραγματοποιείται το απόγευμα της Παρασκευής, ανοίγοντας τις διεργασίες του συνεδρίου. Η στήριξη της EUROPAστην συγκεκριμένη ενότητα, εδράζεται στην σταθερή πεποίθηση της εταιρίας για συνέργεια και σύμπλευση του κλάδου του αλουμινίου με τον αρχιτεκτονικό κλάδο. Σκοπός της, να φέρει εγγύτερα τον Έλληνα αρχιτέκτονα με τον κατασκευαστή αλουμινίου.

Η EUROPA στέκεται διαχρονικά στο πλευρό του Έλληνα κατασκευαστή αλουμινίου, στηρίζοντας τις μεγάλες δράσεις του κλάδου, που σαν σκοπό έχουν την ενίσχυση των σχέσεων των επαγγελματιών του, την ενημέρωσή τους και την διαμόρφωση μιας κοινής κουλτούρας σε ζητήματα που αφορούν όλους τους εμπλεκόμενους, βιομηχανίες και επαγγελματίες.