Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά της έκθεσης XENIA και η Europa δηλώνει δυναμικά το παρών! Η μεγάλη έκθεση του τουρισμού θα διεξαχθεί στο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο στις 26 – 28 Νοεμβρίου.

Το περίπτερο της Europa θα βρίσκεται στο Hall 2 Stand D06 – E05 και η Europa θα παρουσιάσει όλα τα νέα συστήματά της, καθώς και τις προτάσεις ξενοδοχείων που διαθέτει στην προϊοντική της γκάμα σε κάθε κατηγορία προϊόντων!

Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία συνομιλώντας με τα στελέχη του Τμήματος Έργων της Europa να ενημερωθούν για τις υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρέχει η Europa στο σύνολο ενός έργου, αλλά και τα πρότυπα ποιότητας που ως εταιρεία ακολουθεί σε όλα τα επίπεδα.

Ειδικότερα σε επίπεδο νέων προϊόντων έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη νέων συστημάτων σε ειδικές κατηγορίες κατασκευών, σε αυτοματισμούς και ιδιαίτερα σε μια μεγάλη γκάμα αισθητικών και χρωματικών επιλογών με έμφαση στα νέα χρώματα κλάσης 2, τα οποία προδίδουν έως και 3 φορές υψηλότερη προστασία από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας.

ARCHITECT LAB
Στο πλαίσιο της έκθεσης διεξάγεται και η έκθεση με τίτλο ARCHITECT LAB. To Architect lab είναι ένα νέο πρωτοποριακό project, αφιερωμένο αποκλειστικά στα καινοτόμα αρχιτεκτονικά υλικά και στις καινοτόμες λύσεις κατασκευής, που «προσκαλεί» αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικούς σε μια δημιουργική σύζευξη με τις σύγχρονες ανάγκες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Το project θα αναπτυχθεί στο Hall 2 της έκθεσης σε 800 τ.μ. και το Stand της Europa θα βρίσκεται στο Stand 15 όπου θα παρουσιαστεί το συρόμενο σύστημα Minimal Frame της Europa. Το σύστημα που επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις και λειτουργικότητα με το μικρότερο εμφανές πλαίσιο αλουμινίου και έχει βραβευτεί με το Red Dot Award2022 για το εξαιρετικό design του.