Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Europa βρίσκεται ανάμεσα στα «διαμιάντια» της Ελληνικής Οικονομίας, παραλαμβάνοντας το αντίστοιχο βραβείο των Diamonds of Greek Economy. Η εκδήλωση της απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και, για πρώτη χρονιά, διοργανώθηκε από την ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ.

, Η EUROPA ακόμα μία χρονιά στα «ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ» της Ελληνικής Οικονομίας!, Κτίσμα & Αλουμίνιο
Τα βραβεία έχουν σαν σκοπό την ανάδειξη των πιο επιτυχημένων ελληνικών επιχειρήσεων για το έτος, βάσει συγκεκριμένων οικονομικών μεγεθών και κριτηρίων όπως: όπως: κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κ.ά.

Την Europa εκπροσώπησαν για την παραλαβή του Βραβείου ο Οικονομικός Διευθυντής της Europa κος Κωστής Ντρούκας και η CSR DIRECTOR κα Νένα Κεβορκιάν – Παλαντζιάν, όπου σε σύντομη συνέντευξη στο NAFTEMPORIKI TV .

, Η EUROPA ακόμα μία χρονιά στα «ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ» της Ελληνικής Οικονομίας!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Στο πλαίσιο των βραβείων η Europa βρίσκεται στην αντίστοιχη έντυπη έκδοση, όπου παρουσιάζεται συνέντευξη της Αντιπροέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου κας Ανούς Κ. Τζιρακιάν.

Η οικονομική και επιχειρηματική επιτυχία διαχρονικά αποτέλεσε έναν εκ τους κινητήριους παράγοντες της Europa για ανάπτυξη και αποτελεί σημαντικό πυλώνα της ισχύος της σε κάθε επίπεδο δραστηριότητάς της, καθιστώντας την μια εκ των ελάχιστων κορυφαίων εταιρειών, όχι μόνο στον κλάδο της, αλλά και στο σύνολο του επιχειρηματικού πεδίου της χώρας.