Χρυσός Χορηγός στο 10ο επετειακό συνέδριο του TEDxUniversityofMacedonia θα είναι η ALUMIL, η πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής πιστοποιημένων συστημάτων αλουμινίου για αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Κεντρικό θέμα του φετινού συνεδρίου, που πραγματοποιείται το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 στο κτίριο Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, είναι η ανθρώπινη epafi (επαφή) ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών και την ανακάλυψη νέων κόσμων.

Για την ALUMIL, η καινοτομία είναι χαραγμένη στο DNA της, ενσωματώνεται σε όλα τα προϊόντα που αναπτύσσει και επιτυγχάνεται μόνο μέσα από την επαφή, την αλληλεπίδραση και τη συνεργασία ταλαντούχων επαγγελματιών που με τις ιδέες τους συμβάλλουν στην πραγμάτωση της αποστολής της: να βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Πέρα από τη στήριξη του συνεδρίου ως Χρυσός Χορηγός, η ALUMIL θα δώσει δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση με stand που θα λειτουργήσει ως «σημείο επαφής» με μία από τις τελευταίες καινοτομίες της: το Loop 60, το πρώτο πιστοποιημένο αλουμίνιο στην Ελλάδα που παράγεται από 60% ανακυκλωμένο υλικό και αποτελεί την πρώτη ύλη για όλα τα συστήματα κουφωμάτων της εταιρείας.

Παράλληλα, το HR team της ALUMIL θα είναι εκεί, ενημερώνοντας το κοινό για τις ευκαιρίες καριέρας στην εταιρεία και το αμειβόμενο πρόγραμμα κατάρτισης InAlumil, το οποίο υλοποιείται για δεύτερη χρονιά και απευθύνεται σε επαγγελματίες κάθε ηλικίας, ειδικότητας και εργασιακής εμπειρίας.

Είναι ιδιαίτερη χαρά για την ALUMIL να στηρίζει το TEDxUniversityOfMacedonia, στόχος του οποίου είναι να προσφέρει βήμα σε ιδέες που αξίζει να ακουστούν και να πυροδοτήσουν τη δράση για την αλλαγή, η οποία είναι εφικτή μόνο μέσα από το ΜΑΖΙ που μας δίνει τη δύναμη να υπερβαίνουμε τα όριά μας και να κατακτάμε νέες κορυφές!