Τα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής αποτελούν έναν σημαντικό θεσμό για την εγχώρια αρχιτεκτονική και τους Έλληνες εκφραστές της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Φέτος, για 14η συνεχή χρονιά, τα βραβεία του ανεξάρτητου φορέα DOMa πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Μπενάκη, την Τετάρτη 5 Ιουλίου.

Εκλεκτά μέλη της αρχιτεκτονικής κοινότητας, άνθρωποι του design, εκπρόσωποι του ευρύτερου κατασκευαστικού τομέα, καθώς και σπουδαστές αρχιτεκτονικής, συνέρρευσαν στο Μουσείο Μπενάκη για να παρακολουθήσουν την τελετή βράβευσης των αρχιτεκτονικών προτάσεων που ξεχώρισαν για φέτος. Η ALUMIL έδωσε το «παρών» ως Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης, ενώ εκπρόσωποί της βρίσκονταν στο stand που είχε τοποθετηθεί, έτοιμοι να συνομιλήσουν για τα συστήματα και τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία σε κάθε είδους έργο και, φυσικά, να συγχαρούν βραβευθέντες και υποψηφίους της βραδιάς.

, Η ALUMIL Χρυσός Χορηγός στα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Τα φετινά Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής συγκέντρωσαν 226 συμμετοχές και απέδειξαν ότι οι Έλληνες αρχιτέκτονες παράγουν υψηλού επιπέδου έργο και ανεβάζουν τον πήχη κάθε χρόνο. Η ALUMIL από την πλευρά της, με την υποστήριξη ενός τέτοιου θεσμού, δίνει το μήνυμα ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την αξία του αρχιτέκτονα και υπογραμμίζουν τη μέγιστη συνεισφορά του στον κλάδο των κατασκευών