Τα πρoγράμματα κατάρτισης «Πιστοποιημένων Τεχνικών Κουφωμάτων Αλουμινίου & συστημάτων Supreme» που διεξάγονται από την Alumil Academy, τη μοναδική Ακαδημία πιστοποίησης ειδικοτήτων στον κλάδο αλουμινίου, οδηγούν σε ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου.

Ως Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου θα αποκτήσεις τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα σου επιτρέπουν την κατασκευή, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή κουφωμάτων αλουμινίου. Στις μέρες μας αποτελεί ένα από τα πλέον περιζήτητα και υψηλά αμειβόμενα επαγγέλματα.

Οι Καθηγητές με σπουδαία επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο, μεταδίδουν τις απαραίτητες γνώσεις, ενώ παράλληλα καλλιεργούν τον επαγγελματικό χαρακτήρα των σπουδαστών.
Η γκάμα των μαθημάτων είναι μεγάλη και μοναδικής αξίας στον χώρο. Τα μαθήματα διδάσκονται καθαρά με βιωματικό τρόπο, με έμφαση κυρίως στην πρακτική άσκηση.

Κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεων, τα υλικά, ο εξοπλισμός και τα μέσα ατομικής προστασίας που θα χρησιμοποιηθούν, προσφέρονται από την Würth Hellas, παγκόσμιο ηγέτη στην παραγωγή και εμπορία υλικών συναρμολόγησης, στερέωσης και στεγανοποίησης για επαγγελματική χρήση. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και χρήσιμα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε συνεργασία με την Würth.

Σεμινάρια
Κατά τη διάρκεια της φοίτησης, πέραν του βασικού ταχύρρυθμού προγράμματος, παρέχεται πλήθος εξειδικευμένων σεμιναρίων από στελέχη της Alumil και συνεργάτες αυτής, για την πληρέστερη και σε βάθος απόκτηση σημαντικών γνώσεων.

Πιστοποιητικά
Οι απόφοιτοι των ειδικοτήτων «Πιστοποιημένος Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου & συστημάτων Supreme», μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της κατάρτισής τους στην Alumil Academy, θα λάβουν -μεταξύ άλλων βεβαιώσεων- την Αναγνωρισμένη Διεθνή Βρετανική Πιστοποίηση TQUK (Training Qualifications UK), από το Σώμα απονομής τίτλων σπουδών της Μ. Βρετανίας (national awarding body), αναγνωρισμένο από την Ofqual (Office of the Qualifications and Examinations Regulator) της Αγγλίας, από την οποία αναγνωρίζονται και τα Πανεπιστήμια!

Σταδιοδρομία
Στόχος της Alumil Academy είναι οι απόφοιτοι των ειδικοτήτων μας να διοχετευτούν τόσο στο δίκτυο της εταιρείας, όσο και σε αυτό των πιστοποιημένων συνεργατών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πρόκειται για μια μοναδική δυνατότητα καριέρας, που μόνο η Alumil μπορεί να υποστηρίξει στον κλάδο.
Με το κύρος της ALUMIL και την υποστήριξη της Würth Hellas, η επαγγελματική αποκατάσταση περνάει από την ALUMIL Academy και σου δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας!
Στις 7 Οκτωβρίουθα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στις εγκαταστάσεις τις ALUMIL στη Θεσσαλονίκη με θέμα το περιεχόμενο και τους στόχους αυτής της πολύ σημαντικής συνεργασίας. Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε κλικ εδώ