Η ALUMIL γιόρτασε γεμάτη αισιοδοξία την επέτειο των 30 χρόνων με κατασκευαστές και έμπορους στη Θεσσαλονίκη

Η ALUMIL γιορτάζει φέτος 30 χρόνια επιτυχούς πορείας στον απαιτητικό κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Στο πλαίσιο της επετείου της, πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο του πολυτελούς ξενοδοχείου Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη μία συσπειρωτική εκδήλωση, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου και προέδρου κ. Γιώργου Μυλωνά και των στελεχών της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Μυλωνάς έκανε μία ιστορική αναδρομή από την ίδρυση της ALUMIL το έτος 1988 έως σήμερα, δίνοντας στο κοινό μία ολοκληρωμένη εικόνα για το τι οδήγησε την εταιρεία στην επιτυχία, όντας σήμερα η ηγέτιδα εταιρεία του κλάδου της διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Πάνω από 250 συνεργάτες από όλη την Βόρεια Ελλάδα, συνοδοιπόροι σε αυτό το μακρύ ταξίδι με στόχο την κατασκευαστική αριστεία, τίμησαν με την παρουσία τους την ALUMIL. Στο φουαγέ του συνεδριακού χώρου, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να δουν κάποια από τα νεότερα συστήματα της εταιρείας σε δείγματα φυσικού μεγέθους, όπως το εντυπωσιακό minimal συρόμενο σύστημα SMARTIA M630 PHOS που ενσωματώνει πολλαπλά πλεονεκτήματα και διαθέτει διεθνώς κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δείπνο στο οποίο όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους σε χαλαρή διάθεση και με αισιοδοξία για τις εξελίξεις του κλάδου, τις ευκαιρίες και τις απειλές του αύριο.

Η ALUMIL γνωρίζει πολύ καλά ότι η επιτυχία της οφείλεται πρώτα απ’ όλα στους εξαιρετικούς συνεργάτες της, εκείνους που πίστεψαν σε αυτήν από την πρώτη στιγμή και όσους ακολούθησαν, αναγνωρίζοντας την ποιοτική ανωτερότητα των προϊόντων της. Με την εταιρεία να εδραιώνεται όλο και περισσότερο στις διεθνείς αγορές και τους έντονους ρυθμούς ανάπτυξης που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια, έχοντας πλέον βγει από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, τα επόμενα 30 χρόνια θα είναι ομολογουμένως εξίσου ενδιαφέροντα!

By |2019-05-10T12:57:04+03:0010 Μαΐου, 2019|ΕΙΔΗΣΕΙΣ|0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =

Go to Top