Η βράβευση του Ομίλου στα επιχειρηματικά βραβεία Superbrands επιβεβαιώνει τη σταθερά ανοδική του πορεία και ανάπτυξη

Τα βραβεία Superbrands αποτελούν τα τελευταία χρόνια έναν λαμπερό θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις αξιόλογες προσπάθειες στον χώρο του επιχειρείν εν Ελλάδι. Η φετινή διοργάνωση, που έλαβε χώρα την 1η Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπογράμμισε τη σημασία της επιχειρηματικής δραστηριότητας, για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας μας.

Η ALUMIL, για 3η συνεχόμενη φορά, διακρίθηκε και απέσπασε βραβείο ως κορυφαία εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα. Αυτή η βράβευση ήρθε ως επιστέγασμα της σταθερά ανοδικής πορείας του Ομίλου σε όλα τα επίπεδα. Το ευρύτατο portfolio προϊόντων, η διεθνής παρουσία με εμβληματικά έργα σε όλο τον κόσμο, οι πιστοποιημένα υψηλές επιδόσεις των συστημάτων της ALUMIL και τέλος, οι πρωτοβουλίες στον τομέα τις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, κατατάσσουν την εταιρεία ανάμεσα στους πιο υγιείς και ισχυρούς επιχειρηματικούς οργανισμούς στην Ελλάδα.

, Η ALUMIL για 3η συνεχόμενη φορά κορυφαία εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Οι τιμητικές διακρίσεις, όπως το βραβείο Superbrands 2021-2022, επικυρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την ηγετική θέση που κατέχει η ALUMIL στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, αλλά και στο ευρύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας, συνιστώντας ένα επιπλέον κίνητρο για περισσότερα και ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα στο κοντινό μέλλον.