Η ALUMIL για μία ακόμα χρονιά ξεχώρισε στο διεθνή θεσμό «SUPERBRANDS» που πραγματοποιείται σε πάνω από 80 χώρες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Φέτος για την ελληνική αγορά, η τελετή απονομής των βραβείων «SUPERBRANDS Greece» πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Ιούνιο. Συνολικά, βραβεύτηκαν 260 εταιρείες από 37 κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, που εντάχθηκε στην ευρύτερη κατηγορία «Υλικά Κατασκευών», η ALUMIL αναδείχθηκε ως μία από τις κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για την περίοδο 2018-19 μετά από σχετική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε τόσο από την Κριτική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του θεσμού που αποτελείται από πολύπειρους επαγγελματίες του Marketing και της Διαφήμισης, όσο και από το καταναλωτικό κοινό, που ξεχώρισε την εταιρεία κατά την διενέργεια Έρευνας Κοινής Γνώμης.

Τα βασικά κριτήρια της φετινής επιλογής ήταν τα ακόλουθα:

1. Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης

2. Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια

3. Εταιρική Υπευθυνότητα στους τομείς:

Αγορά (Ποιότητα & Τιμή Προϊόντος ή Υπηρεσίας)

Εργασιακές Σχέσεις (Σύννομη & Διάφανη Λειτουργία, Κλίμα και Πρακτικές)

Κοινωνία (Χορηγικές, Πολιτισμικές & Κοινωνικές Πρωτοβουλίες)

Περιβάλλον (Προστασία του Περιβάλλοντος και περιορισμός αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων)

Η ALUMIL κέρδισε επάξια για ακόμη μία φορά τον τίτλο της πιο δυνατής μάρκας, καθώς με σταθερότητα και συνέπεια έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού ως μία εταιρεία στενά συνυφασμένη με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία, η οποία παράλληλα αναγνωρίζει το βάρος του ρόλου της στην κοινωνία, δείχνοντας απόλυτο σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.