Κατακτώντας τις διεθνείς αγορές με έργα σε περισσότερες από 57 χώρες

Με ένα ισχυρό διεθνές εμπορικό δίκτυο, αλλά και εξαγωγική δραστηριότητα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, η ΕΤΕΜ αποτελεί μία από τις κορυφαίες και πολλά υποσχόμενες εταιρείες διέλασης αλουμινίου τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Το εκτεταμένο δίκτυο των θυγατρικών μας, σε συνδυασμό με τα πολλαπλά κέντρα διανομής, εξασφαλίζουν αποτελεσματική εξυπηρέτηση σε διεθνές επίπεδο.

Από το 1971 μέχρι σήμερα, η ΕΤΕΜ πρωταγωνιστεί με τα συστήματα της σε έργα σε περισσότερες από 57 χώρες που καλύπτουν όλο το φάσμα χρήσης συστημάτων αλουμινίου: Ιδιωτικές κατοικίες, ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων, εμπορικά καταστήματα, δημόσια κτίρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, αεροδρόμια, στάδια, μνημεία, μουσεία και ουρανοξύστες.

Η Διεθνής αναγνώριση ξεκινά το 1988, αναλαμβάνοντας την τοποθέτηση συστημάτων αλουμινίου στη «Μεγάλη Αψίδα» (Grande Arche de la Défense) στο Παρίσι, ένα από τα πιο εμβληματικά αρχιτεκτονικά κτίρια της Γαλλικής πρωτεύουσας που δεσπόζει μέχρι σήμερα στο κέντρο του Παρισιού.

Εκτός Ευρώπης, τα προϊόντα της ΕΤΕΜ έχουν ταξιδέψει και τοποθετηθεί στη Νέα Υόρκη, στον Καναδά, στη Νότια Αμερική, στις Μαλδίβες και τη Σρι Λάνκα, σε χώρες της Αφρικής, στη Μέση Ανατολή καθώς και στην Αυστραλία.

, Η ΕΤΕΜ σε όλο τον κόσμο!, Κτίσμα & Αλουμίνιο