Το Tel Aviv είναι μια μοντέρνα πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Το έργο «Da Vinci», ένα σύμπλεγμα 3 κτιρίων – δύο ουρανοξυστών και ενός εννιαόροφου κτιρίου στη βάση – που παίρνει το όνομά του από τον διάσημο Leonardo Da Vinci, εμπεριέχει όλα τα χαρακτηριστικά της πόλης, αλλά την ίδια στιγμή εκφράζει το όραμα να υπερβεί τα ήδη υπάρχοντα κτίρια μεγάλης κλίμακας, πετυχαίνοντας ακόμα περισσότερα, όπως ακριβώς επιτάσσει η καινοτομία και η εφευρετικότητα που και ο ίδιος ο Leonardo είχε ως οδηγό στα έργα του.

Τοποθετημένο σε εγγύτητα με το επαγγελματικό και το ψυχαγωγικό κέντρο της πόλης, το Da Vinci ξεχωρίζει για το καινοτόμο design του. Το κτίριο βρίσκεται κοντά σε κεντρικούς δρόμους, όπως τις Λεωφόρους Ayalon και Namir, με αποτέλεσμα γίνεται το σημείο αναφοράς της περιοχής λόγω του μεγέθους και του εντυπωσιακού στυλ του. Στη βάση της κατασκευής συναντάμε 9 ορόφους για εμπορική χρήση και στέγαση γραφείων, οι οποίοι βρίσκονται γύρω από μια όμορφη αυλή που δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα, ιδανική για επαγγελματικούς χώρους. Πάνω από τους 9 ορόφους υπάρχει ταράτσα με χώρους πρασίνου, προσφέροντας εξαιρετική θέα στην πόλη και ευκαιρία για χαλάρωση στην πισίνα που δεσπόζει. Οι δύο πύργοι, θα στεγάσουν 412 διαμερίσματα, που θα συνδυάζουν πολυτέλεια και άνεση.

Το εσωτερικό των διαμερισμάτων θα ακολουθεί τις γραμμές του εξωτερικού περιβλήματος, εκφράζοντας το όραμα του αρχιτεκτονικού γραφείου Yashar Architects, το οποίο σχεδίασε τους ουρανοξύστες. Το όραμά τους συνδυάζει με αρμονικό τρόπο λειτουργικότητα, αισθητική τελειότητα και ασύγκριτη εμπειρία διαβίωσης. Έτσι, το κτιριακό συγκρότημα είναι σχεδιασμένο σε ίσιες γραμμές που εξυπηρετούν το κύρος και την άνεση, αλλά ταυτόχρονα μέσω της ένωσης των πύργων με το εννιαόροφο κτίριο και τους χώρους που προσφέρει, έρχεται στο προσκήνιο η πρόταση για έναν τρόπο ζωής με άξονα την ποιότητα.

Η ALUMIL αποτελεί σημαντικό κομμάτι αυτού του εξαιρετικού project και εξοπλίζει τα κτίρια του συμπλέγματος με ένα ειδικής κατασκευής (customized) συρόμενο σύστημα αλουμινίου, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Da Vinci και ανταποκρίνεται άριστα στις ζητούμενες επιδόσεις και σχεδιαστικές απαιτήσεις. Το προσαρμοσμένο αρχιτεκτονικό σύστημα αλουμινίου της ALUMIL συμβάλει καθοριστικά στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου Da Vinci, με ποιότητα, στυλ και υψηλά επίπεδα επιδόσεων.

Για άλλη μια φορά, η ALUMIL μέσω του προηγμένου τμήματος Διεθνών Έργων που διαθέτει, αποδεικνύει πως τα project στα οποία εμπλέκεται η εταιρεία δεν γνωρίζουν σύνορα. Η εμπειρία της εταιρείας στα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου, η τεχνολογική υπεροχή και η ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, αποτελούν τα βασικά συστατικά για κάθε νέο επίτευγμα, συμπληρώνοντας τον ιδιαίτερα ευρύ κατάλογο διεθνών έργων.