Η Europa με συνέπεια επί σειρά ετών στέκεται στο πλευρό της ΕΝΚΑΣ Πειραιά σε κάθε βήμα και δράση που αναλαμβάνει. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ένωσης με την Europa, η μεγάλη διέλαση υποστήριξε ενεργά την ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΝΚΑΣ Πειραιά την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ». Το θέμα της ημερίδας ήταν «ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ».

Στην ημερίδα ειπώθηκαν εξαιρετικά σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν τα νέα προγράμματα και οι κατασκευαστές, υπό την καθοδήγηση του Προέδρου Δημήτριου Τσελεπή, του Γ. Γραμματέα της ΕΝΚΑΣ κ. Παντελή Σολιδάκη και του Β’ Αντιπροέδρου της Χαράλαμπου Φαραστέλη, είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν ερωτήματα στον Δρ. Στέλιο Λαμπρακόπουλο, επιστημονικό σύμβουλο της ΠΟΒΑΣ, που παρουσίασε τα προγράμματα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπό το πρίσμα της ενημέρωσης των κατασκευαστών αλουμινίου αλλά και του καταναλωτικού κοινού, η Europa έχει αναπτύξει ξεχωριστή ιστοσελίδα, αφιερωμένη αποκλειστικά στα προγράμματα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» του ΥΠΕΝ στο https://exoikonomo.europaprofil.com/.

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για όλα τα προγράμματα που είναι ενεργά και είναι πλήρως ενημερωμένη και διαθέσιμη στο κοινό.