Η Europa Profil Αλουμίνιο ΑΒΕ, ανακοινώνει με χαρά την παραλαβή τιμητικής πλακέτας για τη σημαντική συνεισφορά και άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων, για την υποστήριξη της ασφάλειας και της υγείας των μαθητών, του διδακτικού προσωπικού καθώς και της ευρύτερης περιοχής των Μελισσίων.

Η τιμητική αυτή πλακέτα απονεμήθηκε στην Εταιρεία μας από τον Προέδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κύριο Γεωργίου και τον Έφορο του Συλλόγου κύριο Τσούκλερη κατά τη διάρκεια της τελετής Αγιασμού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2023, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου. Ο κύριος Τσούκλερης ευχαρίστησε τις κυρίες Ανούς Κ. Τζιρακιάν, Αντιπρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο και Τζοβάννα Παλυβού, Public Relations & Health Dpt. Director, για την άμεση ανταπόκριση του αιτήματος.

Η Europa παρείχε έναν Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή υψηλής τεχνολογίας Zoll AED Plus μαζί με τα ειδικά pads για παιδιά και το ειδικό AMI Μεταλλικό Κουτί Απινιδωτή με συναγερμό. Το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση περιπτώσεων καρδιακής ανακοπής.

Η πρωτοβουλία αυτή αντικατοπτρίζει το πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει την κοινότητά μας, και είναι ένα παράδειγμα για όλους μας. Η Europa είναι ευγνώμων που είχε την ευκαιρία να συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή μέσω της παροχής του συγκεκριμένου μηχανήματος.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε, εκ μέρους της Εταιρείας, η κυρία Νένα Κεβορκιάν Παλαντζιάν, CSR Director της Εταιρείας, η οποία εξέφρασε τη βαθιά της ευγνωμοσύνη και θαυμασμό προς το Σύλλογο Γονέων καθώς και στη Διεύθυνση του σχολείου για την εξαιρετική ιδέα και πρωτοβουλία τους να ζητήσουν χορηγία για έναν Απινιδωτή. Η αποφασιστικότητα και ο αγώνας του Συλλόγου Γονέων για την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών, των δασκάλων αλλά και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής αξίζουν βαθύ σεβασμό και αναγνώριση.

Γιατί το να Νοιάζεσαι είναι Επιλογή αλλά και Καθήκον!

, ΕUROPA: Χορηγία Απινιδωτή στο  3ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων, Κτίσμα & Αλουμίνιο