Με ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για Ξενοδοχεία και μονάδες τουρισμού η Εtem έδωσε το «παρών» στην Xenia 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε φέτος για 2η χρονιά στο Metropolitan Expo 24-26 Νοεμβρίου.

50.000 τμ εκθεσιακή επιφάνεια και 550 brands – εκθέτες απόλαυσαν οι περίπου 37.000 επισκέπτες από τον κατασκευαστικό και τον τουριστικό κλάδο, αλλά και στελέχη επιχειρήσεων και δημόσιων φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Εtem συμμετείχε με ένα εντυπωσιακό stand όπου παρουσίασε λύσεις σε Minimal, Urban, Παραδοσιακή αισθητική και άλλα, τόσο για νέες κατασκευές όσο και για ανακαινίσεις. Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες είδαν από κοντά:

• Τη νέα σειρά Etem E78 Minimal, για μεγάλα ανοίγματα χωρίς ορατά πλαίσια. Πρόκειται για συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή, το μόνο σύστημα της αγοράς με “modular” σχεδιασμό που δίνει μεγάλο εύρος κατασκευαστικών επιλογών. Από πλήρως εγκιβωτισμένο, χωρίς να φαίνεται καθόλου το πλαίσιο – για νέες κατασκευές – μέχρι εφαρμογή για ανακαίνιση ξενοδοχείων, με minimal αισθητική και κόστος. Η modular φιλοσοφία μειώνει τον χρόνο και ταυτόχρονα κάνει πολύ πιο εύκολη την τοποθέτηση του συστήματος στην οικοδομή με ανάλογα κοστολογικά οφέλη.

• Το σύστημα Etem Ε39 φυσαρμόνικα, μία ειδική λύση για κοινόχρηστους χώρους ξενοδοχείων καθώς και χώρους εστίασης, η οποία στεγανώνει πολύ μεγάλα ανοίγματα από αέρα και νερό, διατηρεί τον χώρο στη σωστή θερμοκρασία και συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους.

• Το συρόμενο επάλληλο σύστημα Etem Ε50 Hotel Type, ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων ιδίως σε αστικά κέντρα χάρη στην  πολύ υψηλή ηχομείωση που πετυχαίνει, καθώς και τις υψηλές αποδόσεις σε θερμομόνωση και στεγανότητα.

• Το συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή Εtem E52 Slim, ιδανική λύση για περισσότερο φως, χάρη στα λεπτότερα προφίλ και στο στενό γάντζο. Μία λύση κατάλληλη και για αντικαταστάσεις και για νέες κατασκευές, με αποδεδειγμένη λειτουργικότητα και αντοχή στο χρόνο. Από τα highlight του συστήματος είναι οι οδηγοί – πύργοι, με δυνατότητα απορροής πολύ μεγάλων ποσοτήτων νερού.

• Το κορυφαίο σύστημα για αντικαταστά- σεις κουφωμάτων, για μικρά και μεσαία ανοίγματα Etem Ε32 συρόμενο με θερμοδιακοπή, με ειδικά σχεδιασμένη χαμηλή κάσα για να μη δημιουργείται «δόντι». Με δυνατά χαρακτηριστικά στεγανότητας σε νερό, αέρα και θερμομόνωση για εξοικονόμηση ενέργειας, είναι η βέλτιστη λύση λειτουργικότητας και εξοικονόμησης.

• Τις πόρτες εισόδου Premium Doors για δωμάτια εσωτερικού κι εξωτερικού χώρου, με μεγάλη γκάμα λύσεων σε επίπεδο αισθητικής και προδιαγραφών.

Τέλος, η Etem διένειμε σε περισσότερους από 2.000 επισκέπτες κατάλογο με την πλήρη γκάμα Συστημάτων αλουμινίου, mini έντυπα για συγκεκριμένα συστήματα, καθώς και αναμνηστικά δώρα, ενώ υποστήριξε την παρουσία της με επικοινωνία σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.