ΕΤΕΜ: Συνεργασία της ΕΤΕΜ με το CAYO EXCLUSIVE RESORT

Το Cayo Exclusive Resort & Spa είναι ένα νέο, μοντέρνο και οικολογικά ευαίσθητο πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων. Ο φιλικός προς το περιβάλλον σχεδιασμός και η βιοκλιματική αρχιτεκτονική του αναδεικνύουν τα ευεργετικά χαρακτηριστικά του τοπικού κλίματος. Tο κατάλυμα εξοικονομεί σημαντικές ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας χρησιμοποιώντας ένα υπερσύγχρονο σύστημα ανάκτησης θερμότητας.

Για να επιτευχθεί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα στην ξενοδοχειακή μονάδα στην Ελούντα επιλέχθηκαν τα αναβαθμισμένα συστήματα της ΕΤΕΜ. Με τις εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί, το ξενοδοχείο άνοιξε για τους επισκέπτες τον Αύγουστο του 2020.

Tα συστήματα που επιλέχθηκαν για τις προδιαγραφές του Cayo Resort & Spa είναι το Ε50- μια από τις πιο εξελιγμένες και βελτιστοποιημένες λύσεις ανασυρόμενου συστήματος το οποίο θεωρείται κορυφαίο στην κατηγορία του, το Ε45- ανοιγόμενο σύστημα που συνδυάζει τη μέγιστη δομική ευστάθεια με την οικονομικότερη διατομή αλουμινίου και το Ε1000- που είναι σχεδιασμένο να πληροί τις μέγιστες αισθητικές απαιτήσεις.

By |2021-01-05T12:11:03+03:004 Ιανουαρίου, 2021|ΕΙΔΗΣΕΙΣ|0 Σχόλια

Κοινοποιήστε το άρθρο!

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =

Go to Top