Το 3ο TRIMORE SwimRun Hydra, πραγματοποιήθηκε στις 19-21 Νοεμβρίου ενθουσιάζοντας για ακόμη μια χρονιά τους λάτρεις της multisport δράσης.

Το swimrun εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2018 και πρόκειται για ένα άθλημα που κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι συμμετέχοντες, δένονται μεταξύ τους με ένα ειδικό σκοινί και αγωνίζονται φορώντας ή κουβαλώντας τον εξοπλισμό τους και στα δυο αθλήματα, τρέξιμο και κολύμπι.
Στηρίζοντας την αξία της ανθρώπινης προσπάθειας και τον υγιή ανταγωνισμό, η ΕΤΕΜ ένωσε τις δυνάμεις της στο σκοπό της TRIMORE, καθώς η δύναμη, η αντοχή και η προσήλωση στο στόχο, που επέδειξαν οι συμμετέχοντες για ακόμη μια φορά, οδηγεί την εταιρεία να στηρίζει ενεργά και διαχρονικά τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, αλλά και στην Trimore που κατάφερε να συντονίσει με επιτυχία όλη την προσπάθεια, με αποτέλεσμα μια εξαιρετική διοργάνωση. Σε αυτό τον ξεχωριστό αγώνα, η ΕΤΕΜ συμμετείχε και με την αθλητική παρουσία του κου Μιχάλη Παναγή, μέλος του Δ.Σ της εταιρείας.
Συγχαρητήρια στον Δήμο Ύδρας, στην Περιφέρεια Αττικής, στην Αστυνομία, στο Λιμενικό σώμα, στην ομάδα βατραχανθρώπων, στους διασώστες της Πολιτικής προστασίας, στους εθελοντές και στη Διοίκηση του Ιστορικού Μουσείου που αγκάλιασαν το event και συνέβαλαν έμπρακτα στην επιτυχία του.

, ΕΤΕΜ: Σταθεροί υποστηρικτές ενός ακόμα επιτυχημένου SwimRun που ολοκληρώθηκε στο πανέμορφο νησί της Ύδρας, Κτίσμα & Αλουμίνιο

«Η ευεξία ενός αθλητή, ξεκινά συμμετέχοντας σε ένα αγώνα, αλλά πάντα καταλήγει σε ένα ασφαλές και άνετο σπίτι» είπε ο Ιωάννης Χρυσάφης, Επιχειρησιακός Δ/ντής της ΕΤΕΜ, που εκπροσώπησε την εταιρεία στην Ύδρα.

Απώτερος σκοπός της ETEM είναι να ικανοποιήσει την ανάγκη για βελτίωση και αναβάθμιση της εμπειρίας ζωής των χρηστών των προϊόντων της, προσφέροντας τους την «ευεξία» που χρειάζονται σε ένα ασφαλές και άνετο σπίτι.