Στηρίζοντας την αξία της ανθρώπινης προσπάθειας και τον υγιή ανταγωνισμό, η ΕΤΕΜ ενώνει, ακόμα μια φορά, τις δυνάμεις της με την TRIMORE και την XTERRA.

Το XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon, θα πραγματοποιηθεί φέτος 15-17 Απριλίου, για ένατη φορά, βάζοντάς τo στο χάρτη των πιο συναρπαστικών εμπειριών τις οποίες μπορεί να ζήσει ένας αθλητής, στην Ακτή Βουλιαγμένης. Πλήθος αθλητών έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση ενώ το παρόν στην εκκίνηση θα δώσουν μεταξύ άλλων και παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Η ΕΤΕΜ θα είναι παρούσα σε όλα τα events που έχουν προγραμματιστεί για το 2022, στην Ακτή Βούλας Βουλιαγμένης (XTERRA) καθώς στην Καστοριά, Ρέθυμνο και Ύδρα (TRIMORE), και θα στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών, καθώς η δύναμη, η αντοχή και η προσήλωση στο σκοπό, που επιδεικνύουν οι συμμετέχοντες κάθε φορά, οδηγεί την εταιρεία να στηρίζει ενεργά και διαχρονικά τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις.

Οι διοργανώσεις της TRIMORE & XTERRA Greece εντυπωσιάζουν διαχρονικά εκατοντάδες αθλητές και θεατές από όλο τον κόσμο, όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι και τις συγκινήσεις που προσφέρουν, αλλά και για τις μαγευτικές τοποθεσίες που φιλοξενούνται.