Μετά από δύο επιτυχημένες διοργανώσεις, με την ΕΤΕΜ διαχρονικά στο πλευρό των σκοπών της TRIMORE, το Ρέθυμνο υποδέχθηκε, για ακόμη μια χρονιά τους λάτρεις του τριάθλου, της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης και του τρεξίματος στην πόλη στις 24 -26 Σεπτεμβρίου.

Αθλητές, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, έζησαν ένα τριήμερο γεμάτο αθλητικές συγκινήσεις. Η TRIMORE, πιστή στο όραμά της για την ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού και με γνώμονα πάντα το σχεδιασμό διοργανώσεων που χαρακτηρίζονται από πάθος, αφοσίωση και αθλητικό ιδεώδες, προσέφερε ένα τριήμερο γεμάτο συγκινήσεις, ψυχαγωγία και πολιτιστικές δράσεις, στους αθλητές, τις οικογένειες και τις παρέες τους, πάντα υπό το πρίσμα της υπευθυνότητας που απαιτείται σε ανάλογες εκδηλώσεις.

Φέτος, στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας πραγματοποιήθηκαν παράλληλες δραστηριότητες για άτομα με ΔΑΦ. Μία από τις εξειδικευμένες δραστηριότητες αυτής της πρωτοβουλίας, θα έχει ως αρωγό το άλογο, που λειτουργεί ως συν θεραπευτής στα πλαίσια της θεραπευτικής ιππασίας.

Η δύναμη, η αντοχή και η προσήλωση στο σκοπό που επιδεικνύουν κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες, οδηγεί την ΕΤΕΜ να στηρίζει ενεργά τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις!