Η ΕΣΩ, η ημερίδα – θεσμός για την αρχιτεκτονική και το interior design, επέστρεψε φέτος, για 11η χρονιά, στις 24 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η ALUMIL, που συμμετέχει αδιαλείπτως από το 2018 στην ημερίδα, υποστήριξε ως Πλατινένιος Χορηγός τη σημαντική διοργάνωση.

, ΕΣΩ 2023: H ALUMIL ξεχώρισε ως Πλατινένιος Χορηγός, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Επιπρόσθετα της χορηγικής συμμετοχής, η παρουσία της εταιρείας συμπληρώθηκε από δύο διαφορετικά stands με υψηλής αισθητικής προϊόντα. Στο ένα stand οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν δείγματα- τομές από τα SUPREME S650 Eclipse & SUPREME S700 Eclipse, δύο εκ των κορυφαίων συστημάτων της ALUMIL τόσο από άποψη design όσο και επιδόσεων. Στο δεύτερο stand παρουσιάστηκαν boxes με τις λύσεις WOODALUX και SMARTIA Barcode Cladding που έχει αναπτύξει η εταιρεία για σκίαση/διακόσμηση και επένδυση τοιχοποιίας αντίστοιχα.

, ΕΣΩ 2023: H ALUMIL ξεχώρισε ως Πλατινένιος Χορηγός, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Ο τίτλος και ταυτόχρονα η θεματική της φετινής ΕΣΩ ήταν το «Multiverse», προτείνοντας τη συνύπαρξη πολλών και διαφορετικών μορφών φυσικής και τεχνητής ζωής, στα πεδία του design, της αρχιτεκτονικής και των τεχνών. Οι ομιλίες της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν σε μια κατάμεστη αίθουσα, ενώ στα highlights της εκδήλωσης ήταν οι βραβεύσεις στα Archisearch Lifetime Achievement Awards 2023.

, ΕΣΩ 2023: H ALUMIL ξεχώρισε ως Πλατινένιος Χορηγός, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Η κεντρική ιδέα της φετινής συμμετοχής της ALUMIL ήταν ο εκλεπτυσμένος minimal σχεδιασμός των προϊόντων της και η ανάδειξή του σε όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό, άλλωστε, το motto με το οποίο η εταιρεία έλαβε μέρος στην εκδήλωση ήταν το «PHOS στις ιδέες σας», υπογραμμίζοντας έτσι το όφελος της μεγιστοποίησης του φυσικού φωτισμού μέσα από τα συστήματα PHOS της ALUMIL που πρωταγωνιστούν διεθνώς στον τομέα των minimal λύσεων.