Η electrovam, μια από τις πλέον δυναμικές εταιρίες που δραστηριοποιείται στην αγορά της επιφανειακής επίστρωσης μετάλλου εδώ και 40 χρόνια. Με μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής Αλουμινίου Σιδήρου και Σουμπλιχρωμίας είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στην Ελλάδα.

Το διάστημα 14 έως 16 Οκτωβρίου 2022, η εταιρία έδωσε δυναμικό παρών στην κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, η οποία εκπροσωπεί τον καθετοποιημένο κλάδο του αλουμινίου από την εξόρυξη του βωξίτη μέχρι και την παραγωγή τελικών προϊόντων στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

Η εταιρία, από το περίπτερό της, κατά την διάρκεια της έκθεσης είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με επαγγελματίες του κλάδου, αρχιτέκτονες και εταιρίες και να παρουσιάσει το πολυεπίπεδο εταιρικό της προφίλ και τις πιστοποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει.

Παράλληλα οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά του λόγους που κάνουν την electrovam να διακρίνεται αλλά και να συζητήσουν και να λύσουν κατασκευαστικά προβλήματα που έχουν σχέση με την επιφανειακή κατεργασία μετάλλου.

Το επόμενο ραντεβού της electrovam με τους επαγγελματίες του κλάδου δίνεται μέσα από τους χώρους του 15ου Συνεδρίου «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» που πραγματοποιείται 4-6 Νοεμβρίου 2022, στο Hyatt Regency Thessaloniki, εκδήλωση στην οποία είναι χορηγός η electrovam.