Η διεθνής εμβέλεια της ALUMIL αποτυπώθηκε με εμφατικό τρόπο στην πρόσφατη έκθεση BAU 2023, στο Μόναχο, που πραγματοποιήθηκε 17-22 Απριλίου. H φετινή της συμμετοχή – η 13η κατά σειρά – σηματοδότησε την αδιάλειπτη παρουσία της εταιρείας στην κορυφαία διοργάνωση σε διάστημα 26 χρόνων.

Με εντυπωσιακό περίπτερο και «υπεροπλία» έμψυχου δυναμικού
Η συμμετοχή της ALUMIL στην BAU 2023 έγινε με πρόθεση την ανάδειξη της ισχυρής διεθνούς παρουσίας της και της κατασκευαστικής αριστείας που την χαρακτηρίζει. Το περίπτερο των 288 τ.μ. εντυπωσίασε τους επισκέπτες με το ιδιαίτερο design του και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα στον τομέα Hall B1, στον οποίο βρίσκονταν κάποιοι από τους σημαντικότερους «παίκτες» της παγκόσμιας αγοράς στον κλάδο του αλουμινίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ALUMIL κατέφθασε στο Μόναχο με περισσότερα από 100 μέλη του έμψυχου δυναμικού της και εκπροσώπους της από 22 διαφορετικές χώρες, στις οποίες ο Όμιλος διατηρεί θυγατρικές. Η ολοκληρωμένη παρουσία της εταιρείας εξέπεμπε τεχνογνωσία και αυτοπεποίθηση και δεν άφησε ασυγκίνητο το πολυπληθές κοινό, που συνέρρευσε κατά χιλιάδες – περίπου 10. 000 άνθρωποι – περιηγούμενο στα εκθέματά της.

, Επιβλητική η παρουσίαση της  ALUMIL στην BAU 2023, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Τα προϊόντα που έκλεψαν τις εντυπώσεις
Ο προϊοντικός πλουραλισμός της ALUMIL ήταν μοναδικός, ακόμη και σε σύγκριση με ισχυρές δυνάμεις του διεθνούς ανταγωνισμού. Νέες καινοτόμες λύσεις και συνολικά 28 διαφορετικά εκθέματα, για μια μεγάλη γκάμα χρήσεων, ήταν διαθέσιμα στο κοινό, που μπορούσε να τα περιεργαστεί και να λάβει χρήσιμες πληροφορίες από τους εξειδικευμένους συμβούλους της.

Από ανοιγόμενα & συρόμενα κουφώματα και υαλοπετάσματα, μέχρι πόρτες εισόδου, περιφράξεις και πέργκολες, τα συστήματα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση καλύπτουν ένα εκτεταμένο φάσμα αναγκών. Τα περισσότερα βλέμματα και θετικά σχόλια απέσπασαν: η κουρμπαριστή έκδοση του SUPREME S650 PHOS, οι σειρές Eclipse με τον κρυμμένο οδηγό, η βιοκλιματική πέργκολα SMARTIA PG160P Santorini, καθώς και οι πόρτες εισόδου SMARTIA S67 Urban & SMARTIA SD77 Pivot Urban. Ιδιαίτερο highlight καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης αποτέλεσε το σύστημα επένδυσης τοιχοποιίας Barcode Cladding με φωτισμό LED, μπροστά στο οποίο φωτογραφίζονταν ενθουσιασμένοι πολλοί από τους επισκέπτες!

, Επιβλητική η παρουσίαση της  ALUMIL στην BAU 2023, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Η συνέχεια αναμένεται… καταιγιστική
Για την ALUMIL, η συμμετοχή στην BAU 2023 ήταν ένα σημαντικό εγχείρημα, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και επικύρωσε το διεθνές της εκτόπισμα. Η εταιρεία στάθηκε επάξια και ισότιμα δίπλα σε παγκόσμια ονόματα του κλάδου και – το κυριότερο – κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, παρουσιάζοντας μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και απαράμιλλης αισθητικής. Η συνέχεια αναμένεται ανάλογη, καθώς οι άνθρωποι της ελληνικής πολυεθνικής θέτουν όλο και ψηλότερα τον πήχη και δεν επαναπαύονται ποτέ.