Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κος Θεόφιλος Παγιάτης μετά από πρόσκληση, παρευρέθηκε στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Μεταλλοκατασκευαστών Ν. Χανίων «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ».

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» και στα διαδικτυακά σεμινάρια που πραγματοποιούνται με θέμα τις Νέες Τεχνικές Δομικών Έργων Αλουμινίου – Σιδήρου καθώς και την ηλεκτρονική τιμολόγηση. Δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Χανίων για το έργο τους και την συνέπεια τους.

Στην Συνέλευση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κος Κωνσταντίνος Στριλιγκάς και μέλη από το Σωματείο Ν. Ηρακλείου, μέλη από το Σωματείο Ν. Ρεθύμνου καθώς και μέλη από το Δ.Σ. της ΠΟΒΑΣ.

Ο κος Θεόφιλος Παγιάτης κατά την επίσκεψή του στα Χανιά πραγματοποίησε και επισκέψεις σε τοπικές βιοτεχνίες, ενώ παράλληλα είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων κο Αντώνιο Ροκάκη, καθώς και τον Πρόεδρο της τοπικής Ομοσπονδίας ΟΕΒΕΝΧ κο Ιωάννη Παυλάκη.

Η ΠΟΒΑΣ ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο Μεταλλοκατασκευαστών Ν. Χανίων κο Ιωάννη Στριλιγκά και τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Ν. Χανίων για την πρόσκληση και την φιλοξενία.