Όπως είναι γνωστό η ΠΟΒΑΣ αποφάσισε το προηγούμενο διάστημα την ακύρωση των δύο Προσυνεδριακών εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στην Κομοτηνή και στο Ηράκλειο Κρήτης κατά τους μήνες Μάιο & Ιούνιο 2020, λόγω των προληπτικών μέτρων που αφορούν τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κοροναϊού στη χώρα μας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία έχοντας ως προτεραιότητα την διαρκή επαφή με τους κατασκευαστές και τους ανθρώπους του κλάδου, καθώς πρωταρχικός σκοπός είναι η επίλυση των προβλημάτων που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων και την επιχειρηματικότητα, πρόκειται να διοργανώσει μία διαδικτυακή εκδήλωση το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στόχος είναι να παρουσιαστούν και να αναλυθούν θέματα σχετικά με την επικαιρότητα, δίδοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες συνάδελφους αλλά και τα στελέχη της βιομηχανίας και επιχειρήσεων του κλάδου, να εκφράσουν τις απόψεις τους μέσα από ένα γόνιμο διάλογο.

Η ΠΟΒΑΣ παρέμεινε σε άμεση επαφή με τους ανθρώπους του κλάδου τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε, με σταθερές απόψεις χωρίς αμφιταλαντεύσεις προτείνοντας λύσεις με τον θεσμικό της ρόλο προς Υπουργεία και κρατικούς φορείς που βοήθησαν σημαντικά τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους. Συνεχίζει σήμερα με συνέπεια την προσφορά της στις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους θέλοντας να συμβάλλει ουσιαστικά στην επιστροφή στην κανονικότητα, κάνοντας χρήση όλων των δυνατοτήτων που προσφέρει η τεχνολογία.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης.