Με την ανακοίνωση του Προγράμματος Εξοικονομώ 2021, η Europa έρχεται με πλήρη γκάμα προϊόντων για να δώσει την δυνατότητα στον κατασκευαστή
αλουμινίου να προτείνει λύσεις που συνδυάζουν αισθητική, επιδόσεις και φυσικά την ποιότητα Europa σε κάθε έργο που πραγματοποιείται με το Πρόγραμμα.

Tα βασικά συστήματα αντικατάστασης που προτείνει η Europa και καλύπτουν τα περισσότερα έργα οικιακών αναβαθμίσεων είναι το ανοιγόμενο σύστημα EOS 60 Hybrid και το συρόμενο σύστημα ESS 34 Hybrid. Με δεδομένη την έμφαση του νέου Προγράμματος στα ενεργειακά κριτήρια, τα νέα συστήματα αποτελούν τον απόλυτο συνδυασμό επιδόσεων και κόστους προσφέροντας στενά προφίλ και πολλαπλές τυπολογίες κατασκευής.

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους αιτούντες να τοποθετήσουν συστήματα ανώτερων επιδόσεων. Η οικογένεια συστημάτων EOS και ESS προσφέρει πολλαπλές πρόσθετες λύσεις, όπως οι ανοιγόμενες σειρές EOS 68 Hybrid και EOS 78 Hybrid. Αντίστοιχα, στην κατηγορία των συρόμενων συστημάτων, η ESS 47 Hybrid προσφέρεται ως αντίστοιχα αναβαθμισμένη λύση.

Σε επίπεδο premium αρχιτεκτονικών συστημάτων, οι γνωστές σειρές EUROPA Hybrid A40 SI/HS/SL, καθώς και το νέο σύστημα Europa Minimal Frame στην κατηγορία των minimal συρόμενων συστημάτων, το οποίο παρουσιάστηκε τον τελευταίο χρόνο, προσθέτουν στην φαρέτρα των κατασκευαστών μια πλήρη γκάμα προϊόντων για κάθε εισοδηματικό επίπεδο του ιδιώτη, καλύπτοντας κάθε ανάγκη, κάθε τυπολογία και άνοιγμα διαθέτοντας πολλαπλά επίπεδα επιδόσεων ανάλογα με την επιλογή συστήματος.

, Εξοικονομώ 2021 με EUROPA, ktisma & aluminio

Στα πτυσσόμενα συστήματα (τύπου φυσούνα), η σειρά EUROPA S.5500 Hybrid αποτελεί μια πλήρως δοκιμασμένη λύση που παρέχει πιστοποιημένες επιδόσεις που καλύπτουν τις απαιτήσεις του ΚΕΝΑΚ, ενώ εγγυάται να καλύψει με απόλυτα λειτουργικό τρόπο μεγάλα ανοίγματα που βρίσκονται σε επαφή με εξωτερικούς χώρους.

Τέλος, το Πρόγραμμα εστιάζει και στα συστήματα σκίασης κτιρίου. Τόσο τα ρολά EUROPA 950 Hybrid και EUROPA 990 Hybrid, όσο και το σύστημα οριζόντιας σκίασης EUROPA Pergola όπως και το σύστημα κάθετης σκίασης EUROPA Louvres Shading System, καλύπτουν κάθε απαίτηση. Ειδικότερα το σύστημα EUROPA Pergola στην έκδοση Bioclimatic, προσφέρει ρύθμιση των συνθηκών του χώρου σε διάφορα επίπεδα, σε ό,τι αφορά τον φωτισμό και τον αερισμό, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με πολλαπλά συστήματα για πλευρική κάλυψη του καλυπτόμενου χώρου.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι εμμέσως το Πρόγραμμα υποστηρίζει και την τοποθέτηση σητών. Πιο συγκεκριμένα τις δικαιολογεί εντός των δαπανών στο πλαίσιο των επιπρόσθετων εργασιών των κουφωμάτων.

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για το νέο Πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2021 στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Europa. Η σελίδα είναι πλήρης με βάσει τις οδηγίες που έχουν δημοσιευθεί από το Υπουργείο και ανανεώνεται συνεχώς. Παράλληλα διατηρεί όλη την πληροφορία που αφορά στο προηγούμενο Πρόγραμμα. Για την ένταξή τους στην λίστα των κατασκευαστών του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ οι κατασκευαστές μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο τηλέφωνο 2262032100 ή στο e-mail info@europaprofil.com .

Για ζητήματα που αφορούν στο Πρόγραμμα και σε λεπτομέρειές του, οι ενδιαφερόμενοι κατασκευαστές μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 210-8021317 και στο e-mail exoikonomo@profil.gr.