Άκρως επιτυχημένη η εκδήλωση για την κοπή πίτας της ΕΝΚΑΣ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στον Πολυχώρο «TERRA VERDE» στη Νίκαια.

Μέσα σε Εορταστική ατμόσφαιρα και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην μεγάλη συνάντηση του Κλάδου με Οικοδεσπότη την ΕΝΚΑΣ Πειραιά (Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου), πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την Κοπή της Πίτας.

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα συναντήθηκανκαλεσμένοι συνάδελφοιμέλη της Ένωσης, στελέχη του Κλάδου από την Βιομηχανία και το εμπορικό δίκτυο καθώς και εκπρόσωποι Φορέων και Σωματείων. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος του Action24 κυρία Άννα Λιβαδηνού, η οποία έδωσε τον δικό της τόνο στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό επίσημοι καλεσμένοι όπως:
• ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ ,
• ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητη- ρίου Πειραιά κ.ΓεώργιοςΠαπαμανώλης,
• ο κ. Ιωάννης Τραγάκης μέλος της Βουλής των Ελλήνων, ο ο κ. Εμμανουήλ Σηφάκης Γ. Γραμματέας της ΠΟΕΒΥ και Γ. Γραμματέας ΣΕΥΑΠΠ
• ο κ. Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών Πειραιώς κ. Ιωάννης Παγκράτης
• ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Πειραιά κ. Δημήτρης Σαμιωτάκης
• ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής κ. Μιχάλης Ιωαννίδης.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ENKAΣ Πειραιά, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, καθώς και τους χορηγούς, οι οποίοι με τη συμβολή τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της μεγάλης γιορτής.

, ΕΝΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων και φίλων στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Συμμετείχαν και στήριξαν την εκδήλωση Βιομηχανίες και Εταιρείες του Κλάδου.
• ΜεγάλοιΧορηγoί:
Europa, Aluminco, Alumil, Elvial, Biopanel, Power Lock, Extraplastica-ExtraColor
• Xορηγοί:
Etem, Exalco, Metaloumin, Neokem ,ΑθηναίοςΑΕ, Analko, Alsyk Group, Panidis, Team Roll, Domus, Altom, Somfy, ΚοταρίδηςΑΕ, Alfa-Alousystem.
• Yποστηρικτές:
ElvalColour, GS Στατηγέλλης, Architectural Aluminium Academy, Doukas, Europa The Lab, NXS, Themelio Software, RMV, Aperto-Security Lock, Hermis, Cal, Πάγκαλος, Electronic Door, Bostik
• Χορηγοί Επικοινωνίας:
Profil Energy, www.profilnet.gr,
Aluminiummagazine, www.alunet.gr, Kτίσμα+αλουμίνιο, www.aludata.gr,
Themelio Software

Επίσης ο Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ κος Παντελής Σολιδάκης εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαριστεί την εταιρεία “Profilmedia”,η οποία είχε την ευθύνη της Υποστήριξης και της Οργάνωσης της εκδήλωσης.

Ευχές σε όλους για μία Αποδοτική και Ευλογημένη Νέα Χρονιά.