ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ CABRITS RESORT & SPA KEMPINSKI ΣΤΗ ΔΟΜΙΝΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ALUMINCO! ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ!

Περιτριγυρισμένο από το εθνικό πάρκο Cabrits, ο διακριτικός σχεδιασμός αυτού του πολυτελούς θέρετρου πέντε αστέρων στην Δομινίκα της Καραϊβικής διατηρεί τη φυσική ομορφιά και το οικοσύστημα αυτού του εντυπωσιακού, ανεξερεύνητου ηφαιστειακού νησιού. Με τη Δομινίκα να φιλοξενεί 365 ποτάμια, καταρράκτες και πηγές βρασμού, το Cabrits Resort & Spa Kempinski έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί μια φυσική ισορροπία μεταξύ της ξηράς και της θάλασσας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μια σύγχρονη εμπειρία φιλοξενίας.

Με καθένα από τα 151 δωμάτια και τις σουίτες του να προσφέρουν πανοραμική θέα στην Καραϊβική Θάλασσα, το θέρετρο διαθέτει επίσης ένα πλήρες Kempinski Spa, διεθνή κουζίνα σε 4 εστιατόρια και μπαρ, 4 πισίνες, 2 γήπεδα τένις με φωτισμό και ένα state-of-the-art γυμναστήριο. Διαθέτει επίσης χώρους επαγγελματικών εκδηλώσεων και συνεδρίων, συναντήσεων και γάμων.

Τα δωμάτια ευθυγραμμίζονται σε μεγάλο βαθμό με τη φιλοσοφία των  προηγμένων αρχιτεκτονικών συστημάτων ALUMINCO, επιτρέποντας το μέγιστο φυσικό φως και παρέχοντας τη βέλτιστη πανοραμική θέα στην Καραϊβική Θάλασσα προσφέροντας ταυτόχρονα μια πλούσια, σύγχρονη εμπειρία φιλοξενουμένων, η οποία επιτυγχάνει μια φυσική ισορροπία μεταξύ στεριάς και θάλασσας.

Δίπλα στο μαγευτικό Εθνικό Πάρκο Cabrits και με θέα στην Καραϊβική Θάλασσα, το θέρετρο εγγυάται γαλήνη και ησυχία κατά τη διάρκεια της διαμονής. Από την άποψη αυτή, οι επενδυτές ζήτησαν τα υψηλότερα πρότυπα. Τα ολοκληρωμένα καινοτόμα συστήματα ALUMINCO επιτρέπουν σημαντική αύξηση των ακουστικών επιδόσεων σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς τύπους, ενώ παράλληλα εγγυώνται τις απόλυτες επιδόσεις σε σχέση με την ανεμοπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή στην ανεμοπίεση, ανταποκρινόμενες στα υψηλότερα πρότυπα.

Μετά από εκτεταμένες έρευνες, η αρχιτεκτονική ομάδα του θέρετρου αναγνώρισε την σειρά Crystal line της ALUMINCO ως την ιδανική λύση για τα γυάλινα κάγκελα του Ξενοδοχείου. Τους επέτρεψε να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό που ταιριάζει απόλυτα με την αρχιτεκτονική της Καραϊβικής.

Η σειρά Crystal Line ξεχωρίζει για το μοναδικό σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια, προσφέροντας καινοτομίες που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες πραγματικές ανάγκες.

Ο μοντέρνος, εξελιγμένος σχεδιασμός αυτού του θέρετρου ενισχύθηκε από την ασυναγώνιστη ποιότητα και τις απόλυτες επιδόσεις των σύγχρονων αρχιτεκτονικών συστημάτων της ALUMINCO.