Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Σιδηρουργών Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ηρακλείου «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ» και την εταιρεία ΘΕΜΕΛΙΟ Software, διοργανώνουν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θεματολογία:

Σήμανση CE, FPC, Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ και Εγκατάσταση Κουφωμάτων.

Σκοπός του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι να γίνει επεξήγηση των όρων και των απαιτήσεων για τα ανωτέρω και να δοθούν οι απαντήσεις και τα κατάλληλα εργαλεία στους κατασκευαστές για να μπορούν να αντιμετωπίσουν τη σημερινή πραγματικότητα.

Στόχος είναι να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις που κατά καιρούς διατυπώνονται και να λυθούν οι απορίες που υπάρχουν σχετικά με τη σήμανση CE, τόσο για τα κουφώματα όσο και για τα εξώφυλλα (παντζούρια – ρολά), το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής (ΠΟΒΑΣ FPC) και το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ.

Τέλος θα γίνει μία πρώτη σύντομη παρουσίαση του Τεχνικού Εγχειριδίου Εγκατάστασης Κουφωμάτων της ΠΟΒΑΣ, όπου θα γίνει αναφορά για το λόγο σύνταξής του και τις βασικές απαιτήσεις που περιλαμβάνει.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διατυπώνουν τις ερωτήσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 29.11.2019στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ(Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης) και ώρα 17:00 – 21:00. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Στους συμμετέχοντες κατασκευαστές κουφωμάτων θα αποδοθεί ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Για τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους πατώντας εδώ.