Για την ALUMIL, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι έννοιες συνυφασμένες με την ταυτότητά της. Γι’ αυτό, η κοινωνική προσφορά βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της εταιρείας, με στόχο να συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και έχουν ανάγκη την έμπρακτη βοήθεια και υποστήριξή μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία πραγματοποίησε δωρεά παιχνιδιών και ειδών υπόδησης στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσα- λονίκης «Η Μέλισσα», μια πράξη που έδωσε μεγάλη χαρά στα κορίτσια που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα.

Το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα» λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 1921, παρέχοντας φροντίδα και προστασία σε κορίτσια που έχασαν τους γονείς τους ή προέρχονται από άπορες οικογένειες. Μέσα από ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, «Η Μέλισσα» προσφέρει στα παιδιά αγάπη, ασφάλεια και σεβασμό, φροντίζει για την ψυχική τους υγεία, την πνευματική καλλιέργεια και την επαγγελματική τους αποκατάσταση και προωθεί τον θεσμό της αυ- τόνομης διαβίωσης μετά την ενηλικίωση.

Όσοι και όσες επιθυμούν, μπορούν να στηρίξουν το έργο του Ιδρύματος, πραγματοποιώντας δωρεές ειδών ή χρημάτων, προσφέροντας εθελοντική εργασία ή συμμετέχοντας σε δράσεις φιλοξενίας παιδιών που μπορεί να οδηγήσουν και σε αναδοχή. Περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε http://www.stegimelissa.gr/