Η ολοκληρωμένη γκάμα συστημάτων περίφραξης της Alumil μπορεί να καλύψει τις λειτουργικές και αισθητικές απαιτήσεις κάθε χώρου

Ο εξωτερικός χώρος μιας κατοικίας είναι ιδιαίτερα σημαντικός, γιατί συμπληρώνει την «εικόνα» του σπιτιού προς τα έξω και ταυτόχρονα ενισχύει την εμπειρία διαβίωσης, παρέχοντας τη δυνατότητα για ξεκούραση και δραστηριότητες. Η επιλογή της κατάλληλης περίφραξης παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς οριοθετεί την κατοικία, προσφέροντας ιδιωτικότητα και ασφάλεια.

Η ALUMIL έχει αναπτύξει προηγμένες λύσεις συστημάτων περίφραξης, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής και τον σχεδιασμό τους:

SMARTIA FC80
Η κορυφαία στιβαρότητα και τα μεγάλα περιθώρια εξατομίκευσης χαρακτηρίζουν το SMARTIA FC80. Πρόκειται για ένα πολυμορφικό σύστημα περίφραξης με βασικά του πλεονεκτήματα την ένθετη συρταρωτή τοποθέτηση των επιμέρους στοιχείων μεταξύ των κολόνων και τη χρήση διαφορετικών διακοσμητικών  υλικών (π.χ. δυνατότητα φωτισμού LED).

, Δημιουργήστε καλαίσθητους εξωτερικούς χώρους με περιφράξεις ALUMIL, ktisma & aluminio

SMARTIA FC60
O minimal σχεδιασμός χωρίς εμφανή σημεία σύνδεσης και η δυνατότητα του πελάτη να επιλέξει το υλικό των περσίδων (αλουμίνιο ή Woodalux®) καθιστούν το SMARTIA FC60 μια ιδιαίτερα καλαίσθητη λύση. Παράλληλα, το σύστημα χαρακτηρίζεται από υψηλή στιβαρότητα (επιτρέπει μεγάλες διαστάσεις) και συμπληρώνεται από λύσεις μονόφυλλης, δίφυλλης και συρόμενης αυλόπορτας.

, Δημιουργήστε καλαίσθητους εξωτερικούς χώρους με περιφράξεις ALUMIL, ktisma & aluminio

SMARTIA FC10
Το SMARTIA FC10 εκφράζει ιδανικά τη λιτή αισθητική των κάθετων γραμμών. Οι περσίδες από αλουμίνιο ή Woodalux® ολοκληρώνουν το σύστημα, το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει με επιτυχία αντίστοιχες σιδερένιες κατασκευές, χωρίς τα προβλήματα βαφής, σκουριάς και γενικότερης συντήρησης που αυτές απαιτούν σε βάθος χρόνου.

, Δημιουργήστε καλαίσθητους εξωτερικούς χώρους με περιφράξεις ALUMIL, ktisma & aluminio