Τα βραβεία ALUMINIUM IN ARCHITECTURE του 2022 έφεραν σειρά βραβεύσεων για τα αρχιτεκτονικά συστήματα Europa!

Πιο συγκεκριμένα τα έργα που διακρίθηκαν ήταν τα εξής:

Salvia Luxury Collection Suites: Βραβείο Gold στην κατηγορία “Hotels / Resorts / Wellness / Spa Center”
Tέσσερις υπόσκαφες πολυτελείς κατοικίες στο νοτιότερο άκρο του του Νομού Χανίων, στο φυσικό όρμο Λάκκοι, στην Σκαλωτή Σφακίων. Η κεντρική ιδέα της σύνθεσης περιλαμβάνει την ενσωμάτωση των κτιρίων στο φυσικό ανάγλυφο. Το σύνολο του συγκροτήματος ακροβατεί πάνω στις υψομετρικές καμπύλες, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα.
Αρχιτεκτονικό Σύστημα Αλουμινίου: ESS 47 Hybrid
Αρχιτεκτονικό Γραφείο: INSITE-ARCHITECTS
Μιχάλης Γιαννακάκης & Συνεργάτες
Κατασκευαστής Αλουμινίου: Φραγγεδάκης Αλέξανδρος

, Βραβεύσεις αρχιτεκτονικών έργων με συστήματα EUROPA στα Αluminium in Architecture Awards, Κτίσμα & Αλουμίνιο

WHITE PEBBLE SUITES: Βραβείο Silver στην κατηγορία “Hotels / Resorts / Wellness / Spa Center”
Tο έργο βρίσκεται στην περιοχή της Απολλώνιας στη Μήλο, μπροστά στην θάλασσα με θέα το νησί της Κιμώλου. Η κεντρική ιδέα του έργου ήταν το κέλυφος του κτιρίου να προσομοιάζει με ένα βράχο που έχει λειανθεί από το νερό και τον άνεμο, συνδυάζοντας απόλυτα το έργο με τον περιβάλλοντα χώρο.
Αρχιτεκτονικό Σύστημα Αλουμινίου:
EUROPA Hybrid A40 SI
Αρχιτεκτονικό Γραφείο: KKMK
Karagianni Karamali Architects
Κατασκευαστής Αλουμινίου:
Μιτάκος Δημήτρης

, Βραβεύσεις αρχιτεκτονικών έργων με συστήματα EUROPA στα Αluminium in Architecture Awards, Κτίσμα & Αλουμίνιο

ATRIUM – SKYLIGHT FOR OFFICE IN KIFISIA: Βραβείο Silver στην κατηγορία “Offices”
Tο έργο αποτέλεσε μια σημαντική πρόκληση στο επίπεδο του χώρου εργασίας καθώς απαιτούνταν ευρύτερη διάχυση φωτός στον χώρο και μια αίσθηση ελευθερίας στα υποκείμενα προσφέροντας παράλληλα υψηλές προδιαγραφές και σύγχρονο design.
Αρχιτεκτονικό Σύστημα Αλουμινίου: EUROPA 7000
Κατασκευαστής Αλουμινίου: Αφοί Μπαρόλα Ι.Κ.Ε.

, Βραβεύσεις αρχιτεκτονικών έργων με συστήματα EUROPA στα Αluminium in Architecture Awards, Κτίσμα & ΑλουμίνιοΣτελέχη της Europa παρευρέθηκαν στην τελετή βράβευσης, για να συγχαρούν από κοντά τους επιτυχόντες στο διαγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα, ο Διευθυντής Πωλήσεων της Europa κος Ανέστης Τάρλας, η πολιτικός μηχανικός και σύμβουλος έργων κα Σοφία Τρουπή, και ο Brand Manager της Europa κος Μιχάλης Σινίκογλου.

Τα αρχιτεκτονικά συστήματα Europa, εδώ για περισσότερα από 45 χρόνια έχουν δοκιμαστεί σε πληθώρα έργων και κατασκευών, από μικρότερα και καθημερινά έργα, αντικατάσταση κουφωμάτων σε παλαιότερες κατοικίες, μέχρι ανώτερης ποιότητας έργα με εξεζητημένες προδιαγραφές και απαιτήσεις.
Τα βραβεία διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel.

Σχετικά με το τμήμα έργων Europa:
Έχοντας αναλάβει και υλοποιήσει πληθώρα κατασκευών σε πολλά και διαφορετικά μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, το Τμήμα Έργων βρίσκεται στο πλευρό των Αρχιτεκτόνων, Μελετητών και Πολιτικών Μηχανικών, σε κάθε στάδιο της κατασκευής.
email: architect@europaprofil.com