Στη XENIA, την πιο premium και covid-free έκθεση του τουρισμού, συμμετείχε για 4η χρονιά η βιομηχανία αλουμινίου EXALCΟ. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 27-28-29 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Με ανανεωμένο περίπτερο, βασισμένο σε ξενοδοχειακό concept, το stand της εταιρίας θύμιζε boutique hotel! Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δουν minimal συστήματα συρόμενα και ανοιγόμενα, τις ξενοδοχειακές πόρτες Hotelia και την εντυπωσιακή επένδυση για επιφάνειες Exalco aluminium cladding, ειδική για εφαρμογή σε εξωτερικούς και εσωτερικούς τοίχους αλλά και οροφές.

Τα βλέμματα των επισκεπτών τράβηξαν οι εντυπωσιακές πέργκολες που παρουσιάστηκαν σε διάφορα σχέδια και σε συνδυασμό απομίμησης ξύλου και υπερανθεκτικής ραλ βαφής, δίνοντας αμέτρητες λύσεις στους ενδιαφερόμενους. Επίσης, εντυπωσίασε η βιοκλιματική πέργκολα Exalco Pergola με τον ενσωματωμένο φωτισμό και τον smart χειρισμό της κίνησης των περσίδων μέσω smartphone.

, Άκρως επιτυχημένη η συμμετοχή της EXALCO στην τουριστική έκθεση ΧΕΝΙΑ 2021, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Με κεντρικό μήνυμα «Be our guest», η έμπειρη ομάδα της εταιρίας, υποδέχθηκε πλήθος επιχειρηματιών και επαγγελματιών του ξενοδοχειακού, αλλά και του ευρύτερου κλάδου του τουρισμού, προτείνοντας πρωτοποριακές λύσεις για νέα καταλύματα, καθώς και για τις ανακαινίσεις τους. Η EXALCO κατάφερε να επισφραγίσει νέες συνεργασίες και ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη ΧΕΝΙΑ 2022.