Ο απολογισμός της παρουσίας της Europa στην έκθεση ALUMINIUM 2022 είναι άκρως θετικός με το κλείσιμο της. Η έκθεση έλαβε χώρα στις 27 – 29 Σεπτεμβρίου στο Dusseldorf της Γερμανίας. Το περίπτερο της Europa βρισκόταν στο HALL 1, στο booth 48A.

Από την Europa εκτός των άλλων παρευρέθηκαν συγκεκριμένα ο Export Manager κος Δημήτρης Σωτηρόπουλος, η Marketing Manager κα Μαρία Μιχαλοπούλου, o Διευθυντής Παραγωγής κος Άρης Καζάνας, ο υπεύθυνος του τμήματος ΑΠΕ της Europa κος Φίλλιπος Φραγκούλης και ο υπεύθυνος κατεργασιών κος Λάμπρος Βλάσσης.

, Άκρως επιτυχημένη η παρουσία της EUROPA στην Έκθεση ALUMINIUM 2022, Κτίσμα & Αλουμίνιο
Η Europa στο περίπτερό είχε σαν κεντρικό μήνυμα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει σχετικά με την παραγωγή βιομηχανικού προφίλ (standard προφίλ και προφίλ επί σχεδίω). Σε έναν χώρο διαμορφωμένο ειδικά για να αναδείξει τις δυνατότητες της Europa σε επίπεδο παραγωγής και συνοδευτικών υπηρεσιών η εταιρία πρόταξε την φιλοσοφία της ολιστικής προσέγγισης που την διακρίνει, αποτελώντας ένα One-stop Shop για τους πελάτες.

Την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες από 100 χώρες, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην έκθεση, στο περίπτερο της Europa παρευρέθηκε και ο Πρόξενος της Ελλάδας στο Dusseldorf Βασίλης Κοΐνης.

Επισημαίνεται ότι η Europa έχει ήδη παρουσία σε 27 χώρες σε 5 ηπείρους, και επιδιώκει ακόμα υψηλότερο επίπεδο συνεργασιών καθώς οι επενδύσεις της τόσο σε μηχανολογικό εξοπλισμό, όσο και σε προσωπικό έχουν ενισχύσει τις παραγωγικές της δυνατότητες χωρίς ποτέ να σταματά να ενισχύει την προϊοντική φαρέτρα της.

, Άκρως επιτυχημένη η παρουσία της EUROPA στην Έκθεση ALUMINIUM 2022, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Κεντρικό σημείο στο οποίο διαχρονικά έδινε έμφαση η Europa, τόσο στο αρχιτεκτονικό όσο και στο βιομηχανικό προφίλ για επαγγελματική χρήση, ήταν η σταθερές και αξιόπιστες σχέσεις συνεργασίας με πελάτες και προμηθευτές. Διεθνή γεγονότα όπως και η ALUMINIUM EXPO 2022 βοηθούν τόσο την εταιρεία όσο και την χώρα να εμφανίσει στο διεθνές στερέωμα τις ισχυρές αξίες που διέπουν το ελληνικό επιχειρήν.

Η Europa δεσμεύεται να ανανεώσει την παρουσία της στην έκθεση και για το 2024.