elvial banner

PLASTEKA: ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ

PLASTEKA

Η εταιρεία PLASTEKA ιδρύθηκε το 1973 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων για κουφώματα αλουμινίου, αποστάτες σιδηροπλισμού και διαφόρων άλλων εξαρτημάτων.

Πρωτοπόρος στο χώρο του ποιοτικού πλαστικού εξαρτήματος, η PLASTEKA δημιούργησε τμήμα μελέτης και σχεδιασμού των προϊόντων της, φιλοδοξώντας να εποπτεύει όλη την παραγωγική διαδικασία. 

Η εταιρεία PLASTEKA συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες στο χώρο του πλαστικού εξαρτήματος για όλες τις σειρές αλουμινίου, επενδύοντας διαρκώς στις νέες τεχνολογίες και παρακολουθώντας προσεκτικά όλες τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στην αγορά.

Περισσότερα... Νοε 26

H ALUMIL ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ... ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ!

ALUMIL-CONTEINER

Η Cocoon Modules είναι μια κατασκευαστική εταιρεία, η οποία ασχολείται κατά κύριο λόγο με την κατασκευή κατοικιών που έχουν ως πρώτη ύλη τα εμπορευματοκιβώτια, δηλαδή τα κοντέινερ. Η αφετηρία της ίδρυσης της εταιρείας ήταν η ιδέα να μπορέσει να γίνει η πρωταρχική ανάγκη του ανθρώπου για στέγαση, προσβάσιμη σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό. 

Το κοντέινερ είναι ένα απόλυτα τυποποιημένο αντικείμενο με ISO χαρακτηριστικά, φτιαγμένο από χάλυβα, με πολύ συγκεκριμένες διαστάσεις, ιδιότητες και συμπεριφορά, το οποίο κατασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1957 από τον Malcolm Mc Lean για να διευκολύνει τις μεταφορές. Αν κάποιος έχει παίξει με τα διάσημα τουβλάκια της Lego, σημαίνει ότι μπορεί να αντιληφθεί τη χρήση μιας ελάχιστης μονάδας, ένα module, με σκοπό τη σύνθεση ενός μεγαλύτερου συνόλου. 

Περισσότερα... Νοε 26

PIERIA GLASS: Η ΜΟΝΗ ΑΜΙΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΕΡΣΙΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΥΑΛΩΣΗ

 

pieria-glass1

Η εταιρία PIERIA GLASS , Στυλιανός Κουπουρτίδης & Σια ΟΕ, με έδρα την Κατερίνη, στο 1ο χιλ. επαρχιακής οδού Κατερίνης-Κεραμιδίου, δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας του γυαλιού για διάστημα πλέον των 30 ετών.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας, έκτασης 2.600 τετραγωνικών μέτρων, ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, η χρήση της πλέον σύγχρονης και αποτελεσματικής τεχνολογίας, πλαισιωμένα με το άρτια και συνεχώς εκπαιδευόμενο ανθρώπινο δυναμικό, συμβάλουν στο να κατέχει μία από τις κορυφαίες θέσεις των επιχειρήσεων του χώρου.

Περισσότερα... Νοε 25

The MINIMAL Look: powered by ELVIAL

 

elvial-85

Στις 11κατοικίες στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης επιλέχθηκε η νέα πρόταση της ΕLVIAL στα συρόμενα συστήματα, ΜΙNIMAL Look.

Το αρχιτεκτονικό concept ήταν το πλαίσιο από αλουμίνιο και οι μεγάλες επιφάνειες από γυαλί να μη διακόπτουν την ενοποίηση του εσωτερικού χώρου με το εξωτερικό περιβάλλον.

Περισσότερα... Νοε 25

VERPAN: HOTELIN DOORS NΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 

VERPAN-DOOR

H VERPAN έχει ήδη προχωρίσε στην διάθεση των νέων θυρών για εσωτερικούς χώρους ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε ιδιαίτερο χώρο.

Η εταιρεία VERPAN – KOΥΡΤΟΓΛΟΥ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην παραγωγή συνθετικών - πλαστικών από το 1986, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα παραγωγικής αλυσίδας, με εξέχουσα θέση τα συνθετικά πάνελ.

Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 8.000 τ.μ. και εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς με συνέπεια και αξιοπιστία.

Περισσότερα... Νοε 25

ΠΡΟΣΒΑΣΗ