ΠΑΣΙΑΛΗΣ ΑΕ

 

PASIALIS-PAROUSIASH-1

Η ΠΑΣΙΑΛΗΣ ΑΕ- ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ είναι μια απόλυτα καθετοποιημένη βιοτεχνική μονάδα στον τομέα των
• οικιακών ρολλών,
• γκαραζοπορτών και
• ρολλών ασφαλείας.

Η εταιρία διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία όπως επίσης και πολλά καινοτόμα προϊόντα χάρη στην παρουσίας της στον τομέα της κατασκευής ρολών από το 1977.  
Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Ορεστιάδα, βορειοανατολικά στην Ελλάδα κοντά στα σύνορα με την Βουλγαρία και την Τουρκία. Εξαιτίας της γεωγραφικής της θέσης  η  Pasialis S.A.  τα τελευταία χρόνια έχει μια σημαντική αύξηση των εξαγωγών της  παράλληλα όμως έχει δημιουργήσει και ένα σταθερό δίκτυο διανομής για την εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλη την βόρεια Ελλάδα.

Περισσότερα... Νοε 26

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ALUMIL ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ELECTRA METROPOLIS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

PAROUSIASH-ALUM-ELEC-1Ο όμιλος «Electra Hotels & Resorts» εγκαινίασε πρόσφατα το νέο του ξενοδοχείο στην Αθήνα, στην οδό Μητροπόλεως, σε κτίριο στο οποίο στεγαζόταν μέχρι το 2007 η κεντρική διοίκηση του Υπουργείου Παιδείας.
 
Tο Εlectra Μetropolis αποτελεί το νεότερο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο κέντρο της Αθήνας και πρόκειται να εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν της Αθήνας, αναβαθμίζοντας την ευρύτερη περιοχή και ενισχύοντας την τοπική οικονομία. Κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές, διαθέτει πλούσιες εγκαταστάσεις με πολλαπλές ανέσεις και roof garden με εντυπωσιακή θέα 360 μοιρών. Αποτελεί δε το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που φέρει πιστοποίηση κατά το διεθνές περιβαλλοντικό πρότυπο LEED, καθώς πραγματοποιήθηκε πλήρης ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου. Ο όμιλος εμπιστεύτηκε τα ενεργειακά αρχιτεκτονικά συστήματα της ALUMIL, καθώς μία τόσο σημαντική επένδυση απαιτεί εγγυημένη ποιότητα και αποτέλεσμα.

Περισσότερα... Νοε 26

ΤΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ALUMIL ΣΤΟ MIRAGGIO ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

PAROUSIASH-ALUM-MIRA-1

Tο παραθαλάσσιο θέρετρο πέντε αστέρων «Miraggio Thermal Spa Resort» βρίσκεται στην περιοχή Κάνιστρο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής με θέα προς τη Σιθωνία & το Άγιο Όρος και αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση της ανώνυμης ξενοδοχειακής εταιρείας «Med Sea Health SA».

Στις εντυπωσιακά μεγάλες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται 300 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, κέντρο θαλασσοθεραπείας και υδροθεραπείας, 4 εστιατόρια, 6 μπαρ, μαρίνα, κέντρο παιδικής απασχόλησης και συνεδριακό κέντρο. Το συγκρότημα ουσιαστικά αποτελείται από 6 διαφορετικά επίπεδα, υψομετρικά διακριτά, το υψηλότερο εκ των οποίων βρίσκεται 30 μ. πάνω από τη θάλασσα.

Περισσότερα... Νοε 26

PIERIA GLASS: Η ΜΟΝΗ ΑΜΙΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΕΡΣΙΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΥΑΛΩΣΗ

 

pieria-glass1

Η εταιρία PIERIA GLASS , Στυλιανός Κουπουρτίδης & Σια ΟΕ, με έδρα την Κατερίνη, στο 1ο χιλ. επαρχιακής οδού Κατερίνης-Κεραμιδίου, δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας του γυαλιού για διάστημα πλέον των 30 ετών.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας, έκτασης 2.600 τετραγωνικών μέτρων, ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, η χρήση της πλέον σύγχρονης και αποτελεσματικής τεχνολογίας, πλαισιωμένα με το άρτια και συνεχώς εκπαιδευόμενο ανθρώπινο δυναμικό, συμβάλουν στο να κατέχει μία από τις κορυφαίες θέσεις των επιχειρήσεων του χώρου.

Περισσότερα... Νοε 25

The MINIMAL Look: powered by ELVIAL

 

elvial-85

Στις 11κατοικίες στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης επιλέχθηκε η νέα πρόταση της ΕLVIAL στα συρόμενα συστήματα, ΜΙNIMAL Look.

Το αρχιτεκτονικό concept ήταν το πλαίσιο από αλουμίνιο και οι μεγάλες επιφάνειες από γυαλί να μη διακόπτουν την ενοποίηση του εσωτερικού χώρου με το εξωτερικό περιβάλλον.

Περισσότερα... Νοε 25

ETICOM: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

  

eticom

Η εταιρία VS, εκπροσωπεί επισήμως την εταιρία ETICOM στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται από το 1992 στην παραγωγή συνθετικών κουφωμάτων & αλουμινίου του Γερμανικού οίκου SALAMANDERr-GEALAN, της ελληνικής εταιρίας  ETEM, κ.α.

Η εταιρία μας πληροί όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας ISO 9001:2000. Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο № HU 03/0114 το οποίο πιστοποιεί την υψηλή ποιότητα όλης της παραγωγής, όπως και διαθέτει πιστοποιητικά για την εξειδίκευση του προσωπικού. Τα σύγχρονα πορτοπαράθυρα από PVC και αλουμινίου πληρούν και αυτά τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας, με καλές θερμοηχομονωτικές ιδιότητες, ασφάλεια και αισθητική εμφάνιση.Περισσότερα... Σεπ 20

ΠΡΟΣΒΑΣΗ