ROLKA: ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ!

ROLKA-85Η εταιρεία ΡΟΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε με διακριτικό τίτλο ROLKA είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας συστημάτων ρολών. Εδρεύει στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στο 3ο χλμ Π.Ε.Ο Κατερίνης – Θεσ/νίκης σε ιδιόκτητη έκταση 17.500 τ.μ με εγκαταστάσεις συνολικής δόμησης 9.000 τ.μ. Η κεντρική μονάδα στην Κατερίνη διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό σε όλα τα στάδια παραγωγής, πολυάριθμους αποθηκευτικούς χώρους για φυλλαράκια, προφίλ και εξαρτήματα, εξειδικευμένο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό και σύγχρονους χώρους γραφείων.

Περισσότερα... Νοε 26

ΠΑΣΙΑΛΗΣ ΑΕ

 

PASIALIS-PAROUSIASH-1

Η ΠΑΣΙΑΛΗΣ ΑΕ- ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ είναι μια απόλυτα καθετοποιημένη βιοτεχνική μονάδα στον τομέα των
• οικιακών ρολλών,
• γκαραζοπορτών και
• ρολλών ασφαλείας.

Η εταιρία διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία όπως επίσης και πολλά καινοτόμα προϊόντα χάρη στην παρουσίας της στον τομέα της κατασκευής ρολών από το 1977.  
Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Ορεστιάδα, βορειοανατολικά στην Ελλάδα κοντά στα σύνορα με την Βουλγαρία και την Τουρκία. Εξαιτίας της γεωγραφικής της θέσης  η  Pasialis S.A.  τα τελευταία χρόνια έχει μια σημαντική αύξηση των εξαγωγών της  παράλληλα όμως έχει δημιουργήσει και ένα σταθερό δίκτυο διανομής για την εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλη την βόρεια Ελλάδα.

Περισσότερα... Νοε 26

ILI-CON & SAINT GOBAIN: ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

 

ilicon-85

Τρία Σεμινάρια διοργάνωσε η ili-Con σε συνεργασία με τη Saint - Gobain Glass, στις 13/3, 20/3, και 22/3.
Τα σεμινάρια παρακολούθησαν εργαζόμενοι του τεχνικού κλάδου από όλες τις ειδικότητες - κατασκευαστές υαλώσεων, κατασκευαστές κουφωμάτων, στελέχη βιομηχανιών διέλασης αλουμινίου, στελέχη επιχειρήσεων επεξεργασίας υαλοπινάκων και μηχανικοί μελετητές και κατασκευαστές.
Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για θέματα ασφάλειας και προστασίας
με χρήση υαλοπινάκων στο κτίριο,
για τα πρότυπα που διέπουν την επίδοση των υαλοπινάκων και
 των συστημάτων, και τέλος έγινε συζήτηση με αναφορά σε υλοποιημένα έργα. 

Περισσότερα... Νοε 25

ALUMIL: ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ SHOWROOM THΣ ΑLUMIL ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

 

ALUMIL-BELIGRADI-85

Στις 20 Απριλίου εγκαινιάστηκε το νέο showroom της ALUMIL στο Βελιγράδι. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό Showroom σε κεντρικό σημείο της πόλης, το οποίο ήδη από την ημέρα των εγκαινίων υποδέχθηκε πάνω από 400 επισκέπτες, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Στο νέο εκθετήριο της ALUMIL, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να εξετάσουν πάνω από 50 μοναδικά εκθέματα. Eξαιρετικά συρόμενα και ανοιγόμενα παράθυρα, υπερσύγχρονα υαλοπετάσματα, εντυπωσιακές πόρτες εισόδου ή εσωτερικές πόρτες της INTERNO Doors, όλα συγκεντρωμένα σε ένα μοντέρνο χώρο με έξυπνη διαρρύθμιση, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκουν γρήγορα και εύκολα τη λύση που χρειάζονται για το έργο που έχουν αναλάβει ή την ιδιωτική τους κατοικία.

Περισσότερα... Νοε 25

The MINIMAL Look: powered by ELVIAL

 

elvial-85

Στις 11κατοικίες στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης επιλέχθηκε η νέα πρόταση της ΕLVIAL στα συρόμενα συστήματα, ΜΙNIMAL Look.

Το αρχιτεκτονικό concept ήταν το πλαίσιο από αλουμίνιο και οι μεγάλες επιφάνειες από γυαλί να μη διακόπτουν την ενοποίηση του εσωτερικού χώρου με το εξωτερικό περιβάλλον.

Περισσότερα... Νοε 25

ALUMIL: ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΣΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑLUMIL

 

ALUMIL-CHARLES-85Το “150 Charles Street” στη Νέα Υόρκη, ένα μοντέρνο κτιριακό συγκρότημα στο οποίο διαμένουν πολλές διασημότητες, αποτελεί ένα ακόμη καινοτόμο έργο που ανέλαβε η ALUMIL, για το οποίο ανέπτυξε ένα custom made υαλοπέτασμα με ενσωματωμένο σύστημα παραθύρων (window wall) στο οποίο δεν διακρίνονται τα κινητά σημεία των παραθύρων, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, δημιουργώντας έτσι μία ομοιογενή επιφάνεια.

Περισσότερα... Νοε 25

ΠΡΟΣΒΑΣΗ