elvial banner

PIERIA GLASS: Eπαναστατικό σύστημα σκίασης

pieria-glass-foto

H PIERIA GLASS συμπληρώνοντας μια εικοσαετία λειτουργίας στο χώρο της τέχνης του γυαλιού, προσφέρει μέχρι σήμερα τις υπηρεσίες της άριστα και ποιοτικά.

Το ιδιόκτητο εργοστάσιο που βρίσκεται στο 1ο χλμ. επαρχιακής οδού Κατερίνης - Κεραμιδίου καταλαμβάνει έκταση 2.600 τ.μ. και είναι εξολπισμένο με τις τρέχουσες τεχνολογικές και αισθητικές εφαρμογές.

H PIERIA GLASS  φροντίζει χρόνια τώρα να πλαισιώνει την τεχνολογία που διαθέτει με άριστα ειδικευμένο προσωπικό καθώς και με συνεχή παρακολούθηση του ρυθμού εξέλιξης αναπροσαρμόζοντας εξοπλισμό και τεχνικές μεθοδους.

Το επαναστατικό στορέκι, νέα εφαρμογή που συνδυάζει την τεχνολογία, την ασφάλεια και την αισθητική, μας εντάσει ανάμεσα στους πρωτοπόρους του επιχειρηματικού τομέα, αποσκοπώντας ασφαλώς στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η πολυετής πείρα και το μεράκι μας πάνω στην τέχνη του γυαλιού αποδεικνύεται μέσα από μεγάλες συνεργασίες ικανοποιώντας πάντοτε τις μεγαλύτερες απαιτήσεις σας.

 

 

Περισσότερα... Σεπ 20

DOMUS: Καρέ D-FENDER 2 & 4 Κλειδωμάτων

domus-dfender

Χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα, την πρωτοβουλία και τις ικανότητες όλου του προσωπικού της, η Domus στοχεύει στην πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη, επιδιώκοντας παράλληλα τη βελτίωση της εσωτερικής ποιότητας αλλά και της ποιότητας των τελικών προϊόντων. 

Το σύστημα D-FENDER είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του οράματός της Domus για προϊόντα με σύγχρονη αισθητική, αξεπέραστη ποιότητα και λειτουργικότητα. Μετά από πολλαπλές σειρές εργαστηριακών δοκιμών αντοχής επιλέχθηκαν τα πλέον κατάλληλα υλικά για όλα τα εξαρτήματα και με απόλυτη σιγουριά μπορούν να εγγυηθούν για 10 χρόνια την σωστή λειτουργία της σειράς D-FENDER.

 

Περισσότερα... Σεπ 20

CAL: Έξυπνος μηχανισμός Easy Door Stopper!

cal-door-stopper

To Easy Door Stopper έρχεται να δώσει τη λύση όσον αφορά στην παραμονή των διάφορων πορτών του σπιτιού σε ανοιχτή θέση χωρίς να υπάρχει φόβος του απότομου κλεισίματος από τα ρεύματα αέρα.

Η εγκατάσταση του Easy Door Stopper δεν απαιτεί βίδες και περίπλοκες διαδικασίες. Απλά το κολλάμε στην πόρτα που θέλουμε και στη συνέχεια με ένα απλό άγγιγμα  με το πόδι προς τα κάτω “ασφαλίζουμε” την πόρτα στην ανοιχτή θέση που επιθυμούμε.

Περισσότερα... Νοε 25

POWER LOCK: Ντίζα ελατηρίου πολλαπλών σημείων με συνδέσμους ασφάλισης INOX

POWER-LOCK-94

Επιδιώκοντας συνεχώς το καλύτερο, η POWER LOCK παρουσιάζει στην αγορά πρωτοποριακά προϊόντα ασφαλείας που, σίγουρα, κλέβουν την παράσταση.

Η ντίζα ελατηρίου πολλαπλών σημείων με συνδέσμους ασφάλισης ΙΝΟΧ ταιριάζει για όλες τις σειρές και τα προφίλ αλουμινίου. Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μονό και διπλό κλείδωμα και σε ό,τι αφορά στα πολλαπλά κλειδώματα, 4 και 6 σημείων με την εφαρμογή της ντίζας της POWER LOCK που αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για μηχανισμούς κουφωμάτων αλουμινίου.

Περισσότερα... Νοε 25

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΕΠΕ: Τα πάντα για την ασφάλεια, την ποιότητα και την αισθητική!

menounos

Η ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ Ε.Π.Ε ιδρύθηκε το 1970 με δραστηριότητα στην κατασκευή ρολλων ασφαλείας μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων για βιομηχανίες, καταστήματα και οικίες.

Η εταιρεία με την μεγάλη τεχνική εμπειρία της σε συνδυασμό με τον συνεχή εκσυγχρονισμό με μηχανολογικό εξοπλισμό εξέλιξε τα προϊόντα της ώστε σήμερα να διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων όπου η μεγίστη ασφάλεια και η ποιότητα κατασκευής δένουν αρμονικά με την καλαίσθητη εμφάνιση.

Τα προϊόντα της εταιρείας κατασκευάζονται με γνώμονα την εξασφάλιση και ικανοποίηση της ανάγκης του καταναλωτή για ασφάλεια και προστασία. Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιείται κατά την κατασκευή τους, η άρτια τεχνική και τεχνολογική υποδομή των ιδιοκτήτων εγκαταστάσεων μας συντελεί ώστε το παραγόμενο προϊόν να ανταπεξέρχεται στις δυσκολότερες συνθήκες από κακόβουλες ενέργειες.

Περισσότερα... Νοε 25

CAL: “Κροκοδειλάκι”, το νέο αντικλεπτικό που μετατρέπει την κλειδαριά σας σε ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΡΡΗΚΤΗ!

cal-crokodilaki

Για μία ακόμα φορά η εταιρεία CAL έχει αναπτύξει και διαθέτει στην ελληνική αγορά ένα ιδιαίτερα καινοτόμο προϊόν που εντυπωσιάζει με την απλή και άκρως αποτελεσματική λειτουργία του.

Με το “κροκοδειλάκι” ακινητοποιούμε το κλειδί σε στροφή 45ο, έτσι είναι αδύνατο να μπει αντικλείδι, όπως και να γυρίσει το κλειδί μας απ’ έξω. Με τον τρόπο αυτό καθιστούμε την πόρτα μας παντελώς αδιάρρηκτη. 

Περισσότερα... Νοε 25

ΠΡΟΣΒΑΣΗ