PIERIA GLASS: Eπαναστατικό σύστημα σκίασης

pieria-glass-foto

H PIERIA GLASS συμπληρώνοντας μια εικοσαετία λειτουργίας στο χώρο της τέχνης του γυαλιού, προσφέρει μέχρι σήμερα τις υπηρεσίες της άριστα και ποιοτικά.

Το ιδιόκτητο εργοστάσιο που βρίσκεται στο 1ο χλμ. επαρχιακής οδού Κατερίνης - Κεραμιδίου καταλαμβάνει έκταση 2.600 τ.μ. και είναι εξολπισμένο με τις τρέχουσες τεχνολογικές και αισθητικές εφαρμογές.

H PIERIA GLASS  φροντίζει χρόνια τώρα να πλαισιώνει την τεχνολογία που διαθέτει με άριστα ειδικευμένο προσωπικό καθώς και με συνεχή παρακολούθηση του ρυθμού εξέλιξης αναπροσαρμόζοντας εξοπλισμό και τεχνικές μεθοδους.

Το επαναστατικό στορέκι, νέα εφαρμογή που συνδυάζει την τεχνολογία, την ασφάλεια και την αισθητική, μας εντάσει ανάμεσα στους πρωτοπόρους του επιχειρηματικού τομέα, αποσκοπώντας ασφαλώς στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η πολυετής πείρα και το μεράκι μας πάνω στην τέχνη του γυαλιού αποδεικνύεται μέσα από μεγάλες συνεργασίες ικανοποιώντας πάντοτε τις μεγαλύτερες απαιτήσεις σας.

 

 

Περισσότερα... Σεπ 20

PLASTEKA: Πρωτοπόρος στο χώρο του ποιοτικού πλαστικού εξαρτήματος

plasteka

Η εταιρεία PLASTEKA ιδρύθηκε το 1973 και δραστηριοποιείται στη παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων για κουφώματα αλουμινίου, αποστάτες σιδηρο- πλισμού και διαφόρων άλλων εξαρτημάτων.

Πρωτοπόρος στο χώρο του ποιοτικού πλαστικού εξαρτήματος, η PLASTEKA δημιούργησε τμήμα μελέτης και σχεδιασμού των προϊόντων της, φιλοδοξώντας να εποπτεύει όλη την παραγωγική διαδικασία.

Η εταιρεία PLASTEKA συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες στο χώρο του πλαστικού εξαρτήματος για όλες τις σειρές αλουμινίου, επενδύοντας διαρκώς στις νέες τεχνολογίες και παρακολουθώντας προσεκτικά όλες τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στην αγορά.

 

Περισσότερα... Σεπ 20

DOMUS: Σπανιολέτα & Χωνευτή κλειδαριά DSL

domus-1

Από τα πιο επιτυχημένα, με διαχρονική αξία και εμπορικά προϊόντα της DOMUS αποτελούν η Σπανιολέτα & Χωνευτή κλειδαριά DSL.

Η σπανιολέτα και χωνευτή κλειδαριά με πείρο και κρίκο από ανοξείδωτο χάλυβα για μέγιστη ασφάλεια και αντοχή στο χρόνο και με δυνατότητα τοποθέτησης δύο ανοξείδωτων αντικρισμάτων για διπλή ασφάλεια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα προφίλ συρομένων αλουμινίου. Διατίθενται με δύο σχέδια χειρολαβών, ίσιο και οβάλ και με ειδικό Kit τοποθέτησης για κάθε σειρά αλουμινίου. Διατίθενται με φινίρισμα ηλεκτροστατικής βαφής σε λευκό και μαύρο.

Περισσότερα... Νοε 25

POWER LOCK: Για ασφάλεια χωρίς περιορισμούς!

power-lock

Η εταιρεία POWER LOCK ιδρύθηκε το 2000 απο ανθρώπους με πολυετή πείρα στο χώρο του αλουμινίου και των εξαρτημάτων. Εκτιμώντας τις δυσκολίες σχετικά με την ασφάλεια που εμφανίζονταν μέχρι τώρα σκα κλειδώματα κουφωμάτων αλουμινίου οι ιδρυτές της POWER LOCK εμπνεύστηκαν τα εξαρτήματα αλουμινίου POWER LOCK. Η εταιρεία ειδικεύεται σε καινοτομίες μηχανημάτων και εξαρτημάτων αλουμινίου. Ως αποτέλεσμα μετά απο πολλούς πειραματισμούς και δοκιμές ξεκίνησε η παραγωγή των εξαρτημάτων αλουμινίου POWER LOCK στις εγκαταστάσεις της. Η POWER LOCK μια δυναμική πλέον εταιρεία συνεχίζει να σχεδιάζει και να παράγει εξαρτήματα ανωτάτων προδιαγραφών με άψογο design, υψηλής αντοχής και απόλυτα ασφαλή.

Περισσότερα... Νοε 25

DOMUS: Σπανιολέτες για ανοιγόμενα παράθυρα αλουμινίου

domus-2

Η DOMUS  επικεντρώνει το σχεδιασμό στη δημιουργία προϊόντων ασφάλειας, με χαρακτηριστικά τη λειτουργικότητα και την ευκολία στην τοποθέτηση και τη χρήση. Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα είναι η καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – κόστους, χαρακτηριστικό που κάνει την DOMUS  να κατέχει ξεχωριστή θέση στην αγορά.

Οι Σπανιολέτες για ανοιγόμενα παράθυρα αλουμινίου είναι προϊόντα δοκιμασμένα, ποιοτικά και με σταθερή αξία. Χρησιμοποιούνται σε όλα τα προφίλ αλουμινίου. Θα τις βρείτε με τρία σχέδια λαβών ορθογώνια, ίσια και οβάλ και διατίθενται με φινίρισμα ηλεκτροστατικής βαφής (λευκό, μαύρο). Κατόπιν παραγγελίας προσφέρονται και σε ειδικά χρώματα επιλέγοντας από γκάμα με περισσότερους από 300 κωδικούς.

Περισσότερα... Νοε 25

ARCH WINDOWS: Eιδικές κατασκευές κουφωμάτων

xanthopoulosΗ ARCH WINDOWS δημιουργεί κυκλικές & τοξωτές ειδικές κατασκευές αλουμινίου από άβαφο προφίλ, ηλεκτροσυγκολλημένες με άψογο φινίρισμα που δίνει τέλεια εφαρμογή στο πλαίσιο.
 
EUROPA 3500
Tο Υβριδικό Ανασυρόμενο και Ανακλινόμενο Σύστημα
EUROPA 3500 Hybrid με απόλυτη λειτουργικότητα.
Μετακίνηση των φύλλων (πάνω+κάτω) με τη χρήση των ειδικών ελατηρίων TORSO τα οποία εξισορροπούν το βάρος του φύλλου. Δέχεται διπλούς και τριπλούς υαλοπίνακες πάχους 19-22mm.

Περισσότερα... Νοε 25

ΠΡΟΣΒΑΣΗ