ΤΣΙΜΕΡΙΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ: CNC Κέντρο επεξεργασίας 5 ελεγχόμενων αξόνων τύπου AXEL 5 από την εταιρεία FOMINDUSTRIE

tsimerikas

Tο κέντρο επεξεργασίας 5 αξόνων AXEL 5 έχει σχεδιαστεί για την εκτέλεση εργασιών διάτρησης και φρεζαρίσματος  προφίλ αλουμινίου και χάλυβα.


Οι μηχανικές προδιαγραφές αυτού του σύγχρονου κέντρου επεξεργασίας και του συστήματος ελέγχου του παρέχουν την πιο γρήγορη και ποιοτική λύση στην κατεργασία των βιομηχανικών κυρίως προφίλ.

 

Περισσότερα... Σεπ 20

AUTODOOR: Γκαραζόπορτες Γερμανίας AUTODOOR-NORMSTAHL

autodoor

Τα προϊόντα της AUTODOOR εισάγονται στην Ελλάδα από το 1972. Διαθέτει πλήρως οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.
Η εγκατάσταση και ο έλεγχος γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό, που διακινείται με 15 ιδιόκτητα αυτοκίνητα για την σωστή κάλυψη των αναγκών της πελατείας της. Διατίθεται πλήρης σειρά ανταλλακτικών για το service.

 

 

Περισσότερα... Σεπ 20

DOMUS: Σπανιολέτα & Χωνευτή κλειδαριά DSL

domus-1

Από τα πιο επιτυχημένα, με διαχρονική αξία και εμπορικά προϊόντα της DOMUS αποτελούν η Σπανιολέτα & Χωνευτή κλειδαριά DSL.

Η σπανιολέτα και χωνευτή κλειδαριά με πείρο και κρίκο από ανοξείδωτο χάλυβα για μέγιστη ασφάλεια και αντοχή στο χρόνο και με δυνατότητα τοποθέτησης δύο ανοξείδωτων αντικρισμάτων για διπλή ασφάλεια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα προφίλ συρομένων αλουμινίου. Διατίθενται με δύο σχέδια χειρολαβών, ίσιο και οβάλ και με ειδικό Kit τοποθέτησης για κάθε σειρά αλουμινίου. Διατίθενται με φινίρισμα ηλεκτροστατικής βαφής σε λευκό και μαύρο.

Περισσότερα... Νοε 25

DOMUS: Σπανιολέτες για ανοιγόμενα παράθυρα αλουμινίου

domus-2

Η DOMUS  επικεντρώνει το σχεδιασμό στη δημιουργία προϊόντων ασφάλειας, με χαρακτηριστικά τη λειτουργικότητα και την ευκολία στην τοποθέτηση και τη χρήση. Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα είναι η καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – κόστους, χαρακτηριστικό που κάνει την DOMUS  να κατέχει ξεχωριστή θέση στην αγορά.

Οι Σπανιολέτες για ανοιγόμενα παράθυρα αλουμινίου είναι προϊόντα δοκιμασμένα, ποιοτικά και με σταθερή αξία. Χρησιμοποιούνται σε όλα τα προφίλ αλουμινίου. Θα τις βρείτε με τρία σχέδια λαβών ορθογώνια, ίσια και οβάλ και διατίθενται με φινίρισμα ηλεκτροστατικής βαφής (λευκό, μαύρο). Κατόπιν παραγγελίας προσφέρονται και σε ειδικά χρώματα επιλέγοντας από γκάμα με περισσότερους από 300 κωδικούς.

Περισσότερα... Νοε 25

ARCH WINDOWS: Eιδικές κατασκευές κουφωμάτων

xanthopoulosΗ ARCH WINDOWS δημιουργεί κυκλικές & τοξωτές ειδικές κατασκευές αλουμινίου από άβαφο προφίλ, ηλεκτροσυγκολλημένες με άψογο φινίρισμα που δίνει τέλεια εφαρμογή στο πλαίσιο.
 
EUROPA 3500
Tο Υβριδικό Ανασυρόμενο και Ανακλινόμενο Σύστημα
EUROPA 3500 Hybrid με απόλυτη λειτουργικότητα.
Μετακίνηση των φύλλων (πάνω+κάτω) με τη χρήση των ειδικών ελατηρίων TORSO τα οποία εξισορροπούν το βάρος του φύλλου. Δέχεται διπλούς και τριπλούς υαλοπίνακες πάχους 19-22mm.

Περισσότερα... Νοε 25

EUROPA: Νέο προφίλ για φύλλο πόρτας στην σειρά PRIMA 8500

europa-1

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ αναπτύσσοντας συνεχώς την προϊοντική της γκάμα και τις επιλογές για τον  Έλληνα κατασκευαστή προχώρησε στο σχεδιασμό και την παραγωγή του νέου προφίλ για φύλλο πόρτας ξενοδοχείου (TH 85202).

Το νέο φύλλο TH 85202 δέχεται ηλεκτρονική κλειδαριά η οποία εφαρμόζεται κυρίως στις πόρτες που προορίζονται για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις χωρίς να περιορίζεται μόνο σε αυτές. Κατασκευαστικά το νέο προφίλ θυρών TH 85202 παρέχει αυξημένη στιβαρότητα και ακαμψία καθώς συνδέεται με τέσσερις γωνιές και συγκεκριμένα με τις νέες γωνιές γωνιάστρας CC-00726, CC-00727 και CC-00728, που διατίθενται μέσω της PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ – ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΒΕΕ. Η στιβαρότητα της κατασκευής επιτρέπει τον συνδυασμό του προφίλ με πάνελ αλουμινίου της προτίμησης του τελικού χρήστη ανάμεσα από μια τεράστια γκάμα επιλογών.

Περισσότερα... Νοε 25

ΠΡΟΣΒΑΣΗ