ΕΤΕΜ: Υπερήφανος χορηγός της ημερίδας ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ από τις Δομές

etem-afetiriesΗ Etem είναι χορηγός της 4ης επιστημονικής ημερίδας ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ από τις Δομές, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπενάκη 138 στις 27 Μαΐου.
Οι Δομές ολοκληρώνουν έτσι τον 1ο κύκλο των ημερίδων ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ, που εστιάζει στο πώς προσλαμβάνονται τα έργα μεγάλων αρχιτεκτόνων, όπως του Andrea Palladio, του Le Corbusier, του Eduardo Souto de Moura, του Jean Nouvel και του Γιάννη Λιάπη από την νέα γενιά Ελλήνων αρχιτεκτόνων.

Περισσότερα... Ιουλ 01

ALUMIL: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της ALUMIL στη FIT SHOW 2017 στην Αγγλία

alumil-fit-show

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ALUMIL στην έκθεση FIT SHOW 2017, μεταξύ 23-25 Μαΐου που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο NEC στην πόλη Birmingham, στην καρδιά της Αγγλίας.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση της Αγγλίας που εξειδικεύεται στα παράθυρα και τις πόρτες παντός τύπου και υλικών.

Περισσότερα... Ιουλ 01

ΕΤΕΜ: 1ο Etem Beernight

etem-beernight

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το kickoff event της Etem για επιλεγμένους συνεργάτες τη Δευτέρα 24/4, στο Zambri bar restaurant στην Κηφισιά. Εγκαινιάστηκε έτσι μία σειρά εκδηλώσεων – τα Etem Βeernights.

Σε αυτό το 1ο Beernight η Etem υποδέχθηκε 17 συνεργάτες με ελληνικό welcome drink Μαστίχα Χίου και δώρο τεχνολογίας. Στη συνέχεια οι κύριοι Δεληγιάννης και Τσαγρής έκαναν μία περιεκτική παρουσίαση της Etem, την οποία ακολούθησε συζήτηση με τον κάθε συνεργάτη προσωπικά.

Περισσότερα... Ιουλ 01

EUROPA: Χορηγός στην Ημερίδα ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ 2017

europa-afetiries

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει ως χορηγός στην αρχιτεκτονική ημερίδα «ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ» που διοργανώνει το περιοδικό ΔΟΜΕΣ στις 27/5/2017 στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138.
Η θεματολογία αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και σ’ αυτή την ημερίδα, καθώς η νέα γενιά αρχιτεκτόνων θα παρουσιάσει την αντίληψη της για έργα κλασσικών αρχιτεκτόνων του παρελθόντος που πρωτοστάτησαν στην Αρχιτεκτονική δημιουργία, όπως ο Andrea Palladio, o Le Corbusier, o Eduarto Souto de Moura,  ο Jean Nouvel, ο Γιάννης Λιάπης  κ.α., προσφέροντας έργα διαχρονικά στο πέρασμα των αιώνων.

 

Περισσότερα... Φεβ 13

ΠΡΟΣΒΑΣΗ