ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ κτίσμα+αλουμίνιο

COVER-94Το κτίσμα+αλουμίνο, περιοδικό για τον κλάδο του Αλουμινίου, είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που μετρά ήδη περισσότερα από 20 χρόνια. Πρόκειται για μια διμηνιαία, συνδρομητική έκδοση του κλάδου του αλουμινίου, η οποία καλύπτει με εγκυρότητα και υπευθυνότητα, όλες τις εξελίξεις του χώρου, εντός και εκτός συνόρων. Αποτελεί ένα εύχρηστο και απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους ασχολούνται με το αλουμίνιο.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου (εταιρείες παραγωγής, επεξεργασίας και κατεργασίας του αλουμινίου, εταιρείες κατασκευής κουφωμάτων, εμπόρους, κατασκευαστές και εισαγωγείς υλικών και αξεσουάρ αλουμινίου κλπ.), σε ανθρώπους που ασχολούνται με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και την κατοικία (αρχιτέκτονες, πολεοδόμους, τεχνικές υπηρεσίες), καθώς και σε όσους θέλουν να κάνουν τις καλύτερες επιλογές για το σπίτι τους (σε ό,τι αφορά τόσο στην ποιότητα, την ασφάλεια και το design, όσο και στις τιμές!).

Το κτίσμα+αλουμίνιο κυκλοφορεί 6 φορές το χρόνο και το τιράζ του αγγίζει τα 5.000 αντίτυπα. Αποστέλλεται με συνδρομή σε όλη την ελληνική επικράτεια. Επίσης αποστέλλεται δωρεάν σε διαφημιζόμενες εταιρείες, σε δημόσιες υπηρεσίες και σε τεχνικά γραφεία. Έχει πλέον εξελιχθεί σε απαραίτητο εγχειρίδιο των επαγγελματιών του κλάδου του αλουμινίου, και ως τέτοιο χαίρει της αμέριστης εμπιστοσύνης τους, επιλέγοντάς το ως μέσο προβολής της εταιρείας τους.

Είναι παρόν σε όλα τα μεγάλα κλαδικά γεγονότα, τα οποία καλύπτει με ειδικά «εκθεσιακά» τεύχη, (όπως π.χ. το τεύχος Οκτωβρίου 2006 - «Οδηγός Αλουμινίου» για την Έκθεση Profil International). Το κάθε «εκθεσιακό» τεύχος, είναι με τέτοιο τρόπο δομημένο (διαχωρισμός σε ενότητες) ώστε να αποτελεί ένα χρήσιμο «εργαλείο» στα χέρια σας! Στις εκθέσεις διανέμεται δωρεάν, σε επαγγελματίες και απλούς επισκέπτες.

ΔΟΜΗ ΥΛΗΣ

Τα θέματα που περιλαμβάνει κάθε έκδοση του περιοδικού αφορούν:

- Ειδήσεις για όλα όσα σχετίζονται με τον κλάδο του αλουμινίου και των βασικών μετάλλων.

- Όλα τα νεώτερα οικονομικά και χρηματιστηριακά νέα.

- Νέα προϊόντα, σειρές, συστήματα κουφωμάτων και κάθε νέο αξιοπρόσεκτο υλικό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

- Τεχνικά θέματα που σχετίζονται με μεθόδους παραγωγής, κατεργασίας, συντήρησης και βαφής του αλουμινίου.

- Παρουσιάσεις των μεγαλύτερων και πλέον αξιόπιστων εταιρειών του κλάδου.

- Εκτενή αφιερώματα στις μεγάλες εκθέσεις, εκδηλώσεις, συνέδρια κλπ.

- Ειδικά αφιερώματα για επιμέρους εφαρμογές (π.χ υαλοπετάσματα, χρήση αλουμινίου στην αυτοκινητοβιομηχανία κλπ).

- Συνεντεύξεις με πρόσωπα – κλειδιά του χώρου, αλλά και της πολιτικο-οικονομικής σκηνής.

Κλείνοντας σας καλωσορίζουμε στο δικτυακό τόπο του περιοδικού κτίσμα+αλουμίνιο και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

ΠΡΟΣΒΑΣΗ