Η EUROPA, ως Gold Sponsor στο “The Boutique Hotel Workshop Tour” που διεξήχθη στα Χανιά και στο Ηράκλειο, παρευρέθηκε στα Workshops που έλαβαν χώρα το Σάββατο 4/5 στα Χανιά στο ξενοδοχείο MINOA PALACE και την Δευτέρα 6/5 στο Ηράκλειο στο ξενοδοχείο GALAXY. Τα Workshops πραγματοποιήθηκαν και διοργανώθηκαν στα πλαίσια των δράσεων της 100% Hotel Show 2019.

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος της EUROPA με δείγματα αρχιτεκτονικών συστημάτων και έντυπο υλικό, βρισκόταν στον προθάλαμο των αιθουσών των Workshops, ενώ παράλληλα ειδικά καταρτισμένο προσωπικό του τμήματος Έργων της EUROPA, είχε την δυνατότητα να ενημερώσει τους επισκέπτες για τις λύσεις της εταιρίας σε αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου, με ειδική έμφαση σε συστήματα-λύσεις ξενοδοχείων και πολυτελών κατοικιών. Στα πλαίσια του προγράμματος/θεματολογίας του Workshop, ο προϊστάμενος του τμήματος Έργων της EUROPA κος Νίκος Μαργαρίτης παρουσίασε case study που αφορούσε σε ένα Boutique Hotel, με θεωρητική αναφορά σε όσα αυτό πρέπει να περιλαμβάνει και όσα θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τον σχεδιασμό. Με παραδείγματα από περιπτώσεις που το τμήμα Έργων έχει αναλάβει να υλοποιήσει, φάνηκε η πρακτική εφαρμογή των ανωτέρω. Σκοπός της παρουσίασης ήταν να αναδειχθούν οι λύσεις που προκύπτουν από πραγματικά κατασκευαστικά ζητήματα/προβλήματα που παρουσιάζονται κατά την φάση της υλοποίησης μιας σχεδιαστικής ιδέας/ανάγκης.

Το Workshop Tour του 100% Hotel Show, αποτελεί το πλέον αναβαθμισμένο εκπαιδευτικό event για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, που ταξιδεύει σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα, ως προέκταση των εξαιρετικά επιτυχημένων Workshops που διοργανώνονται στο πλαίσιο της έκθεσης 100% Hotel Show, κάθε Νοέμβριο. Το αντικείμενο του workshop είχε ως τίτλο «Πώς να προδιαγράψετε ένα επιτυχημένο Boutique ξενοδοχείο από τον σχεδιασμό μέχρι την πώληση!» και η είσοδος ήταν δωρεάν κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής και λήψης ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Τα Workshops θα συνεχίσουν και σε άλλα μέρη της επικράτειας μέχρι και τον Ιούνιο.

Η EUROPA στέκεται αρωγός στη συνεχή ενημέρωση των Ελλήνων ξενοδόχων και μηχανικών. Παράλληλα, μέσω συνεχούς επένδυσης στην έρευνα και ανάπτυξη, εξελίσσει και αναβαθμίζει ουσιαστικά την προϊοντική της γκάμα, προσφέροντας αρχιτεκτονικές λύσεις και υπηρεσίες υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.