Η ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ Ε.Π.Ε ιδρύθηκε το 1970 με δραστηριότητα στην κατασκευή ρολλων ασφαλείας μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων για βιομηχανίες, καταστήματα και οικίες.

Η εταιρεία με την μεγάλη τεχνική εμπειρία της σε συνδυασμό με τον συνεχή εκσυγχρονισμό με μηχανολογικό εξοπλισμό εξέλιξε τα προϊόντα της ώστε σήμερα να διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων όπου η μεγίστη ασφάλεια και η ποιότητα κατασκευής δένουν αρμονικά με την καλαίσθητη εμφάνιση.

Τα προϊόντα της εταιρείας κατασκευάζονται με γνώμονα την εξασφάλιση και ικανοποίηση της ανάγκης του καταναλωτή για ασφάλεια και προστασία. Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιείται κατά την κατασκευή τους, η άρτια τεχνική και τεχνολογική υποδομή των ιδιοκτήτων εγκαταστάσεων μας συντελεί ώστε το παραγόμενο προϊόν να ανταπεξέρχεται στις δυσκολότερες συνθήκες από κακόβουλες ενέργειες.

Η αξιοπιστία και η συνέπεια της εταιρείας σας εγγυάται την άμεση ανταπόκριση της σε οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά την πρόληψη και προστασία της ιδιόκτητες και δημόσιας περιουσίας.

, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΕΠΕ: Τα πάντα για την ασφάλεια, την ποιότητα και την αισθητική!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

L110D: Ρολλό από προφίλ διάτρητης γαλβανισμένης λαμαρίνας επίπεδης διατομής
Είναι ρολό ανοιχτού τύπου κατάλληλο για βιομηχανίες,γκαράζ και καταστήματα. Σε επαγγελματικούς χώρους, συνδυάζει την μέγιστη ασφάλεια με τη δυνατότητα προβολής των εμπορευμάτων σας.

Είναι κατασκευασμένο από προφίλ γαλβανισμένης εν θερμώ λαμαρίνας που υποβάλλεται σε διάτρηση με πυκνής διάταξης και διαμέτρου Φ2.5mm τρύπες με αποτέλεσμα να παρουσιάζει υψηλή διαφάνεια χωρίς να μειώνεται αντίστοιχα ο βαθμός ασφαλείας που παρέχει.

Το πάχος της χρησιμοποιούμενης λαμαρίνας είναι 1mm ώστε να μην παρουσιάζει μείωση στην αντοχή του λόγω της διάτρησης ανάλογα με τις διαστάσεις του ανοίγματος και τις απαιτήσεις σε αντοχή. Μπορεί να βαφεί σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής για αντοχή στην διάβρωση και μακροζωία.

, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΕΠΕ: Τα πάντα για την ασφάλεια, την ποιότητα και την αισθητική!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

L80D: Προφίλ διάτρητης γαλβανισμένης λαμαρίνας κοίλης διατομής.

Αποτελεί λύση για όλα τα μεγέθη ρολλων. Επίσης ο τύπος αυτός σε συνδυασμό με κατάλληλο ηλεκτρομειωτήρα απαιτεί μικρότερο χώρο τυλίγματος για ανοίγματα όπου η διάσταση του ύψους είναι περιορισμένη.

Κατασκευάζεται από COIL γαλβάνιζε λαμαρίνας που υποβάλλεται σε διάτρηση πυκνής διάταξης με μικρής διαμέτρου Φ2,5mm η Φ4mm τρύπες χωρίς να μειώνεται αντίστοιχα ο βαθμός ασφάλειας με αποτέλεσμα εξαιρετική διαφάνειας. Το πάχος της χρησιμοποιούμενης λαμαρίνας είναι 1mm ώστε να μην παρουσιάζεται μείωση στην αντοχή του ρολλου εξαιτίας της διάτρησης. Τα φύλλα του ρολλου φέρουν στις άκρες τους ειδικά πλαστικά από πολυαμιδιο προκειμένου να επιτυγχάνεται η περισσότερο αθόρυβη λειτουργιά του ρολλου. Βάφεται με ηλεκτροστατική βαφή πολυεστερικής πούδρας σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Η λειτουργιά του μπορεί να είναι χειροκίνητη η ηλεκτροκίνητη ανάλογα με τις απαιτήσεις